pai ma intereseaza ca si cuvant cheie "tapet" e deja in tapetonline. Pe restul de pagini se titlul se formeaza cu numele produsului alaturi de tapetonline. Ar mai fi bine sa mai pun o data tapet? o sa arate ca dracu titlul
pai ma intereseaza ca si cuvant cheie "tapet" e deja in tapetonline. Pe restul de pagini se titlul se formeaza cu numele produsului alaturi de tapetonline. Ar mai fi bine sa mai pun o data tapet? o sa arate ca dracu titlul
Da, dar in tapetonline kw tapet e diluat
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
vezi ca se incarca cam greu thumburile alea de 150 px
Offtopic: Am si eu ceas cum are nenea pe homepage)
Da am rezolvat si problema cu thumbs. Au ramas mai mari doar alea de pe prima pagina care se doresc a fi mai mari si mai de calitate. Acum thumbs nu mai depasesc 6-7k. Multumesc
combina si css-urile intr-un singur si pune codu asta in htaccess si o sa fie si mai bine.
Cod:<IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> <IfModule mod_expires.c> ExpiresActive on ExpiresDefault now ExpiresByType image/gif "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year" ExpiresByType image/png "access plus 1 year" ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year" ExpiresByType image/bmp "access plus 1 year" ExpiresByType text/css "access plus 1 year" ExpiresByType text/javascript "access plus 1 year" </IfModule> <IfModule mod_deflate.c> <FilesMatch "\.(js|css|html|php|xml|plain|jpg|png|gif|bmp)$"> SetOutputFilter DEFLATE </FilesMatch> </IfModule> <FilesMatch "\.(ico|jpg|jpeg|png|gif|js|css|xml|plain|html|bmp)$"> Header set Cache-Control "public" Header set Expires "Thu, 15 Apr 2020 20:00:00 GMT" </FilesMatch>
Toate drumurile duc la Targoviste
cred ca asa e mai bine. Decat ce ai spus tu
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . http://tapetonline\.ro [R=301,L]
M-am prins ce inseamna.. dai aberatii dupa domeniu te redirecteaza pe prima pagina
Am facut "merge" si gzip cu metoda asta. Pare ok.
Horia
http://www.thewebdevelopmentblog.com...merging-files/
Nu sunt lenes doar vroiam sa optimizez treaba. Treaba cu cache nu am inteles-o foarte bine in rest am rezolvat si inteles.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)