Supun si eu atentiei voastre un site, pe care incerc sa-l optimizez pentru cuvantul "antichitati". Mentionez ca am citit cam tot ce scrie pe sforum legat de optimizare.
Site-ul este: http://www.annart.lx.ro . Domeniu gratis, ma rog, asta e alta mancare de peste.
Din ce am citit, am optimizat dupa cum mi s-a parut mie mai bine, tinand cont si de faptul ca omul a vrut niste anume texte pe site.
Site-ul este vechi, versiunea actuala este insa noua. Dupa prima vizita am urcat pe pagina 2 la sfarsit apoi chiar in fruntea paginii 2. Acum site-ul este in cadere liberaDin cate am inteles este ceva normal. Ceea ce ma deranjeaza este ca site-uri complet aiurea se afla pe prima pagina, in vreme ce asta se tot duce la vale.
Mentionez ca l-am inscris in multe directoare (ma rog, nu chiar multe.. dar oricum sunt zeci...) si am incercat sa adun IBL-uri. Acuma cand dau cautare dupa link:www.annart.lx.ro pe google nu-mi arata nimik. Oare caut eu bine sau care sa fie problema?
Cam asta as avea eu de spus. Si rugamintea catre voi este, daca se poate, sa ma ajutati cu ceva sfaturi. Doresc sa ajung pe prima pagina in google si de ce nu chiar primul. Concurenta nu prea pare sa existe... Dar...
Mutumesc anticipat celor ce vor raspunde.
Cheers

Din cate am inteles este ceva normal. Ceea ce ma deranjeaza este ca site-uri complet aiurea se afla pe prima pagina, in vreme ce asta se tot duce la vale.
Răspunde cu citat
Oricum ms.