Parerea mea e ca nu sta prea bine din punct de vedere
SEO, ai cam mult continut copiat, se si vede in numarul de vizitatori pe care il ai.
Am vazut ca ai copiat articole si de pe situl meu ghidtransport.ro, in totalitate sau nu, la unele ai pus si link cu sursa (am gasit doar una copiata integral care are link-ul catre mine gresit), la altele nu.
Nu iti spun asta din rautate ca mi-ai copiat continutul pentru care eu am platit, oricum vad ca nu te-a ajutat, mai de graba te-ai ingropat singur. Poate nu tu personal ai copiat o fii o echipa intreaga care lucreaza la site putin ma intereseaza.
E alegerea ta daca mai pastrezi continutul luat de pe situl meu deocamdata nu ma afecteaza, ti-am spus asta prieteneste ca nu te ajuta lucru care probabil l-ai si constatat, eventual un link bun catre articolul original ar fi apreciat

.
Am si facut link exchange cu situl tau as vrea sa ma anunti daca vei vinde situl sa nu ma trezesc cu link-ul scos

.
Acum legat de valoarea sitului, ai fi putut obtine o suma mult mai mare pentru el pentru ca se vede ca a fost ceva de lucru pe el, din pacate vizitatori nu are nici firme active. Daca ati intentionat sa obtineti venituri din publicitate nu trebuia sa blocati informatiia in spatele unui cont (ma refer la informatiile firmelor daca tot sunt 2000 de firme inscrise)
Oricum succes cu vanzarea.