Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Evaluare piatadetransport.ro

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit Evaluare piatadetransport.ro

Salut,

Dupa cum spune si titlul ma gandesc sa scot spre vanzare www.piatadetransport.ro si as dorii sa va cer parerea cu privirea la valoarea acestuia.

Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar acum doar doresc o evaluare.

Sa descriu putin site-ul:

Are o baza de date cu peste 2000 utilizatori (nu au fost inscrisi automat ci s-au inscris singur de-a lungul timpului) http://www.piatadetransport.ro/membri-bursa/ro

Interfata de administrare permite inclusiv facturarea servicilor in cazul se opteaza pentru inscriere cu plata.

D.p.d.v SEO spun eu ca sta destul de bine, domeniul are vechime, are si PR3

Castigul din publicitate e modest undeva la 30 USD / luna.

Mai multe detalii va pot da pe forum, pm, dubluq_qq (id msg).

Spor la treaba.
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Din pacate cam putini vizitatori ..
    In schimb pentru numaru de vizitatori venitu din publicitate e ok
    Vad doar 42 de oferte de transport si o singura cerere ... deci chiar daca ai 2000 de utilizatori .. ei nu prea fac nimic ...

Nu stiu ce e in spate ... si cat s-a muncit la ce e in spate dar interfata pentru vizitatori e simpla si prea mult de munca nu a fost ...

nu prea ai ce sa ceri ... poate pe undeva pe la 400 ..450 de euro maxim ...

bine .. asta dupa parerea mea ...
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit

Merci de raspuns.

Intradevar partea de frontend e mai simpla pentru ca am incercat sa fie doar o bursa si nimic altceva.

In spate exista destul de multe facilitati, de la facturare (proforma, definitiva)(flex) la sistem de banner rotation si asa mai departe.

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    32

Implicit

Parerea mea e ca nu sta prea bine din punct de vedere SEO, ai cam mult continut copiat, se si vede in numarul de vizitatori pe care il ai.

Am vazut ca ai copiat articole si de pe situl meu ghidtransport.ro, in totalitate sau nu, la unele ai pus si link cu sursa (am gasit doar una copiata integral care are link-ul catre mine gresit), la altele nu.

Nu iti spun asta din rautate ca mi-ai copiat continutul pentru care eu am platit, oricum vad ca nu te-a ajutat, mai de graba te-ai ingropat singur. Poate nu tu personal ai copiat o fii o echipa intreaga care lucreaza la site putin ma intereseaza.
    E alegerea ta daca mai pastrezi continutul luat de pe situl meu deocamdata nu ma afecteaza, ti-am spus asta prieteneste ca nu te ajuta lucru care probabil l-ai si constatat, eventual un link bun catre articolul original ar fi apreciat .

Am si facut link exchange cu situl tau as vrea sa ma anunti daca vei vinde situl sa nu ma trezesc cu link-ul scos .

Acum legat de valoarea sitului, ai fi putut obtine o suma mult mai mare pentru el pentru ca se vede ca a fost ceva de lucru pe el, din pacate vizitatori nu are nici firme active. Daca ati intentionat sa obtineti venituri din publicitate nu trebuia sa blocati informatiia in spatele unui cont (ma refer la informatiile firmelor daca tot sunt 2000 de firme inscrise)

Oricum succes cu vanzarea.

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

cam 3-400 euro ar face site-ul...oricum urata treaba asta cu continutul copiat.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    43
    Posturi
    224
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de serj Vezi Post
    Parerea mea e ca nu sta prea bine din punct de vedere SEO, ai cam mult continut copiat, se si vede in numarul de vizitatori pe care il ai.

Am vazut ca ai copiat articole si de pe situl meu ghidtransport.ro, in totalitate sau nu, la unele ai pus si link cu sursa (am gasit doar una copiata integral care are link-ul catre mine gresit), la altele nu.

Nu iti spun asta din rautate ca mi-ai copiat continutul pentru care eu am platit, oricum vad ca nu te-a ajutat, mai de graba te-ai ingropat singur. Poate nu tu personal ai copiat o fii o echipa intreaga care lucreaza la site putin ma intereseaza.
    E alegerea ta daca mai pastrezi continutul luat de pe situl meu deocamdata nu ma afecteaza, ti-am spus asta prieteneste ca nu te ajuta lucru care probabil l-ai si constatat, eventual un link bun catre articolul original ar fi apreciat .

Am si facut link exchange cu situl tau as vrea sa ma anunti daca vei vinde situl sa nu ma trezesc cu link-ul scos .

Acum legat de valoarea sitului, ai fi putut obtine o suma mult mai mare pentru el pentru ca se vede ca a fost ceva de lucru pe el, din pacate vizitatori nu are nici firme active. Daca ati intentionat sa obtineti venituri din publicitate nu trebuia sa blocati informatiia in spatele unui cont (ma refer la informatiile firmelor daca tot sunt 2000 de firme inscrise)

Oricum succes cu vanzarea.
    Imi cer sczue pentru continutul copiat habar nu aveam, ma interesez si sterg, sau ma rog corectez link-urile sau cum crezi tu ca e mai bine.

Daca tot spuneai ca tu platesti pentru articole, poti sa ma pui si pe mine in legatura cu niste "scriitori" seriosi?

serj este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th November 2007
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    40
    Posturi
    132
    Putere Rep
    32

Implicit

Cum ti-am zis si pe PM stai linistit le rezolvam noi pe cale amiabila

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Cred ca 300-400 de euro este o suma ok pentru ce ai tu acolo. Daca ai fi avut trafic si conten mult mai mult preturile ar fi fost cu totul altele.

Cred totusi ca este un pic cam exagerat venitul din publicitate, poate ai dreptate, dar mi-e greu sa cred.

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    35

Implicit

Vad ca restu se invart la o suma un pic mai mica decat ce am zis eu ..
    daca ziceai ca ai venit mult mai mic ... ajungeam si eu pe la 300 de EUR cu estimarea
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Evaluare domeniu
    De martynesku în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 12th March 2010, 21:32
  2. 3 way LE piatadetransport.ro
    De DubluQ în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 5th March 2008, 12:47
  3. piatadetransport.ro - pareri!
    De DubluQ în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5