Vezi, nu degeaba am postat la radiat aici![]()
Vezi, nu degeaba am postat la radiat aici![]()
partea de sus mi se pare mult prea alb negru, chiar daca se schimba cand navighezi pe acolo
"?" din meniu e cam ciudat
optimizare interna nu ai deloc
esti pe locul 8 la 'inchiriere laptop' nu este cine stie ce, avand in vedere ca nu este un cuvant cu o concurenta mare
Am uitat totusi sa precizez ca design-ul a fost facut in totalitate dupa preferintele clientului, stiu ai dreptate dar na ce sa faci acum, stii tu vorba aia...clientul nostru stapanul nostru. Ultimul buton a fost ideea exclusiva a clientului care doreste sa introduca o noua optiune in viitorul apropiat.
Totusi, nu prea inteleg ce ai vrut sa zici cu optimizarea interna, poate imi dai cateva sfaturi pe pm te rog mult.
Haioasa ideea cu inchirierea.
Acum daca intra cineva trebuie sa aiba "zoomul" bun ca sa citeasca text negru pe fundal gri sau text gri pe fundal negru. Cred ca cea mai buna pagina e cea de la Identitate, restul lasa impresia de text ascuns, fara importanta.
Hai ca am fost destul de critic. Bafta.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)