era desigur. is de acord cu tine 100 %. doar ca e ocupat .am cautat aproape 2 zile un nume de domeniu . din pacate cele mai bune ..... sant inregistrate deja.
si am vrut sa gasesc 3 care sa fie aprox la fel. pt ca proiectul cuprinde 3 site-uri ( acesta cu motociclete, unu cu masini si unu cu camioane) . am luat ce am gasit. cred ca ai observat ca nici nu optimizez pt motociclete romania. ca nu e targhetat aproape de loc.
ref la titlu o sa incerc varianta propusa de tine, dar sa mai aud niste pareri.
pagina de parteneri am pus-o direct din index , in ideea in care, atunci cand va avea PR va conta un pic in link-exchange . nu stiu daca-i o idee foarte rea sau e buna. in link-building eu fac si link-exchange ca tehnica de promovare.
pagina cu jocuri e tot pe tematica moto.e pentru diversitate. ca si cea de stiri moto . doar jocuri cu moto o sa pun acolo. ideea a fost ca daca vizitatorul se plictiseste sa mai stea un pic pe site. mai creste bounce rate-ul un pic. pot optimiza respectiva pagina ( pagini daca pun mai multe jocuri ) cu link-uri externe cu ancora potrivita. dar nu e o prioritate chiar acuma. am pus si date tehnice pentru ca acolo va fii o enciclopedie , un catalog cu marci si modele de motociclete.
mi se parea prea fad ( sau cum sa zic ... sec , golut ) sa las doar strict site de anunturi fara sa mai fie si ceva ...hmmm...cum sa le zic ..ceva extra-uri in el. cam asta a fost si cu pagina de jocuri. ceva content diversificat.
multumesc pt analiza , timpul petrecut ca sa raspunzi si idei. mai astept si alti colegi sa ridice piatra