Salut.

Am inclus site-ul www.dttravel.ro in ideea ca o sa primesc niste indrumari din partea voastra cu privire la optimizare .
Am apelat la serviciile unei firme de web design pentru conceptie si design.
Site-ul a fost finalizat cam la sfarsitul lunii Noiembrie. De atunci e pus si a fost updatat continuu.
Marea mea problema este urmatoarea:
Firma de web design (designerul mai exact) nu a auzit de SEO. Eu m-am documentat tarziu (am crezut ca totul o sa fie in regula) ... iar cand a fost gata si am inceput sa citesc ce inseamna SEO si optimizare m-am cam luat cu mainile de cap... in ceea ce priveste optimizarea site-ului .
Ei au pus niste meta-taguri in home page si cam atat. Acum daca tot l-am platit trebuie sa mi-l optimizez singur.
Mentionez ca nu stiu php sau baze de date... doar html.
Vreau sa schimb in prima faza meta-urile . Am aflat oarecum , cum pot face ca fiecare pagina sa aiba un <title> generat dinamic (mai exact titlul ofertei sa apara sus ca titlu de pagina.
ce nu stiu :
- cum sa fac cu meta-tagurile pentru paginile generate dinamic (ofertele) ca nu am cum sa ajung la ele sa le modific manual
- este mai indicat ca butoanele se sus sa le inlocuiesc cu CSS (un roll over ceva) in loc de ce e acum ?
- ma gandeam la un mod_rewrite pentru modificarea url-urilor (dar paginile fiind dinamice .. nu stiu de unde sa incep)
- as modifica si harta site-ului pentru a putea patrunde mai adanc in site prin intermediul acesteia (in momentul asta nu ajungi la oferta finala dand click pe harta)

Publicul tinta este destul de larg. Tinand cont de domeniu , practic orice persoana interesata de o vacanta / un sejur sau transport
Se adreseaza de asemenea si unei categorii de persoane cu buget mare (daca luam in calcul sectiunea de vacante de vis)
Ca si puncte forte site-ul va avea o baza de date cu hoteluri foarte mare (de ordinul miilor daca apuc sa le bag)... tarife poze etc... intentionez sa pun cat mai multe. Multe site-uri de turism sunt destul de sarace in informatii.
Nu ascund faptul ca am mai apelat la cateva firme in trecut si toate mi-au spus ca site-ul trebuie refacut si ca ma costa mai mult decat am platit ( Ideea asta nu suna bine deloc. Prefer sa incerc sa-l optimizez eu atat cat se poate in momentul asta.

P.S. Sunt cu tutorialele de JavaScript si CSS in fata zilele astea :p

Multumesc anticipat pentru sugestii . Criticile sunt binevenite si ele.