Am pus versiunea 2 pentru zvz.ro . Vreau parerea voastra despre el, va rog.
PS: Am renuntat la promovarea agresiva din ianuarie, adoptand alte metode, iar in februarie am reusit sa mentin un numar destul de bun al vizitatorilor.Multumesc.
Am pus versiunea 2 pentru zvz.ro . Vreau parerea voastra despre el, va rog.
PS: Am renuntat la promovarea agresiva din ianuarie, adoptand alte metode, iar in februarie am reusit sa mentin un numar destul de bun al vizitatorilor.Multumesc.
Pentru webdesign contactati-ma!
pentru muzica: www.zvz.ro
Intru destul de des pe site.Imi placea mai mult versiunea trecuta.Versiune trecuta arata mai bine,mai profi,asta in afara de poza de fundal nu mai are nimic interesant.Lista de melodii mi se pare cam fara design
putin cam destramat.. parca acolo sunt doar niste chetii aruncate la intamplare..
Am un Catalog afaceri
Si la mine arata la fel. cred ca asa se vrea sa arate
Cauta Anunturi Gratuite sau Odorizante Profesionale
Adevarul este ca nu stiam/stiu cum sa aranjez ferestrele in pagina. Am incercat sa le pun pe dreapta si pe stanga ca sa arate aproape la fel pe toate rezolutiile.
Voi cum ziceti sa le pun?
Este greu de gasit o structura care sa arate bine pentru ca site-ul s-a transformat intr-o aplicatie web, cu ferestre care se deschid si se inchid si care la incarcarea initiala este nevoie sa se deschida automat anumite ferestre (playerul, lista de melodii a user-ului, topurile radio etc).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)