Postat în original de
imagini
Nu intotdeauna. Intr-un alt context, cand am solicitat firmei de hosting atentionarea unor proprietari de site-uri care copiau niste texte ce-mi apartineau, raspunsul firmei a fost "cata vreme este pe internet, este gratis" (problema care s-a rezolvat in fix 2 minute pe cale legala). De ce crezi ca si-ar asuma raspunderea si ar actiona si in alte situatii, cand lucrurile sunt mult mai greu de dovedit? Nu stiu cum este in afara (insa banuiesc), dar la noi exista un "delay" in acest sens.
Pai vb cu un avocat, el stie sa scrie
Sau faci o plangere si cand le vine citatia, se misca instant. Solutii sunt, doar ca trebuie sa ai dreptate.
Acum sunt curios daca se aplica in general, pentru ca o sa "inchida gura" la multa lumea, ceea ce nu e chiar ok. E o parere personala, o sustin, si trebuie sa o si dovedesc. Dar daca o dovedesc, mai ai curajul sa o ceri eliminata? Sau speri sa se "uite".
Asa ca pare corect din punctul asta de vedere. Daca eu zic ca emag vinde iphone 5 modele de asia, fara garantie apple, trebuie sa o pot dovedii la cerere, sau sa ma oblige cei de pe forum! Asa e corect, dar cine are timp de astea?
Corect este daca faci o afirmatie "defaimatoare" sa o si probezi, fara sa-ti mai ceara cineva sa faci asta. Teoretic se sub-intelege!
Eu repet, daca astazi ai probleme de reputatie, adminii sau proprietarii de bloguri, te ajuta, daca dovedesti! Daca doar urlii, sperand ca merge, atunci urla
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.