Mie la Facebook mi s-a parut ciudat inca de acum cativa ani, pana sa ajunga la amploarea de acum, ca dupa ce mi-am sters o perioada contul la o (re)inregistrare toate pozele si tot istoricul pe care il credeam pierdut mi-au fost reactivate. Ce sa intelegem de aici? Ca odata ce ai facut cont pe Facebook esti practic ”insemnat” cu el pe viata?