mmariusel lectiile par interesante insa...
Nu prea sunt de acord cu :
Nu stiu cat de importante sunt PR si Alexa Rank pt optimizare. De aratat cat de popular este un site , arata , dar si pe asta o fac intr-un mod diferit . PR arata cat e de popular daca primeste linkuri dinspre pagini care la randul lor au primit linkuri de la siteuri 'populare' ( vorba vine - in ziua de azi PR e o afacere pentru directorii web si nimic mai mult. Nu stiu daca mai e chiar atat de relevant ) . Alexa Rank arata mai mult traficul - practic e un fel de a arata cat de popular este un site , insa aici intervine problema urmatoare : sunt contorizati cei care intra pe un website si au alexa toolbar instalat. In felul urmator chiar daca un site primeste mai multe vizite pe zi de la utilizatori simpli - el fiind related to turism spre exemplu, va avea alexa rank mai mic decat un website care este vizitat doar de cativa webmasteri ( cu totii avem alexa toolbar instalat ) zilnic.Chiar daca si Google Page Rank si Alexa Rank sunt importante in SEO si masoara de fapt acelasi lucru-popularitatea unui site- sunt totusi diferite in anumite aspecte. Aceste diferente fac importanta intelegerea conceptelor de baza privind atat Google Page Rank cat si Alexa Rank, care vor fi explicate in aceasta lectie.
Propun sa faci un test pe ultima problema, o sa te convingi singur.
Scuze daca iti stric cumva postul insa cred ca era important sa adaug parerea mea , deoarece prima parte din lectia a doua nu este ceea ce ar trebui sa fie.
Cu respect,
J.Mihai
L.E: si putin offtopic : loredan esti membru si pe ukww ?![]()

Răspunde cu citat