Citat Postat în original de Seo_clean Vezi Post
Am postat acum un an o serie de thread-uri in care semnalam ca procedurile clubafaceri sunt o rusine. Evident ca am fost muscat de git de multi din colegii de aici.(Dar mi-a trecut) Estimez ca notorietatea clubafaceri se datoreaza minim 30% metodelor search'in search INTERZISE de google.
Am citit declaratia clubafaceri. Se asteapta sa ii felicitam pentru faptul ca au decis ca in intersectie sa treaca pe verde si nu pe rosu.
Eu cred ca 99% din notorietatea clubafaceri se datoreaza metodelor interzise de google !
Ma bucur ca le-o da peste bot , ca m-am saturat sa tot raportez siteul , deoarece este enervant sa cauti ceva si pe primul loc , sau primele locuri la cautare sa apara un spam de cea mai joasa speta !
Eu consider ca nu este nevoie de taguri , deoarece daca un rezultat este relevant la o cautare cu un motor de cautare , o sa apara imediat , fara sa mai fie nevoie de sugestii suplimentare !
Astept sa se prabuseasca si hopa ro , ca m-am saturat de spam in rezultatele unei cautari cu google !