Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: tipseri.com

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    35

Implicit tipseri.com - toata lumea invata.

Text .. text .. text .. A incercat sa-l ascunda insa n-a bunghit culoarea
    Cum spunea cineva acum cateva zile: tipseri.com <<e chiar aici pe forum "traieste, e printre noi- parazitii". >>

EDIT: Deci, se poate. A treia imagine este modificarea suferita in urma acestui thread la care mi-am luat si un rating negativ. Nu-mi pare deloc rau atat timp cat cel in cauza a modificat in bine siteul lui.
    Imagini atașate Imagini atașate
    Ultima modificare făcută de miealex; 7th May 2007 la 02:27. Motiv: Modificari survenite in urma acestui thread ;)
    Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    878
    Putere Rep
    39

Implicit

nu inteleg despre ce e vorba si e devreme pentru mine...

warrior este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

hai sa o luam cu inceputul, vad ca ai 1 luna si jumatate aici pe seopedia, eu de cand am intrat aici prima data si pana acum am invatat multe, se pare ca in cazul tau nu e asa.
    Hai sa iti explic ce intelege google prin spam, daca tu nu ai fost in stare sa te uiti pe vreun articol care expliciteaza acest cuvant.
    Google Spam -
    "Basically, Google's position is that we prefer no hidden links, no hidden text, no automatic tools used for positioning, and no cloaking. We prefer that Googlebot get the exact same page that users see. In general, you can assume that we're as conservative as possible. We don't like hidden links/text in divs/layers/iframes/css, or links that are inconspicuous or punctuation, for example. Similarly, we don't like cloaking or sneaky redirects in any form, whether it be user agent/ip-based, or redirects through javascript, meta refreshes, 302's, or 100% frames." Google also states that "We will not comment on the individual reasons a page was removed and we do not offer an exhaustive list of practices that can cause removal. However, certain actions such as cloaking, writing text that can be seen by search engines but not by users, or setting up pages/links with the sole purpose of fooling search engines may result in permanent removal from our index." More details are available at: Guidelines and SEO Issues. Also, for copyright violations use the Google DMCA page.
    Printul pe care l-ai atasat tu nu reprezinta nimic, si ca sa iti traduc ce scrie mai sus, (ma gandesc ca poate nu intelegi engleza), prin spam se intelege orice fel de text ascuns, pe care il vede doar bot-ul google, si pe care utilizatorii care intra pe site nu il pot vedea.
    "Text .. text .. text .. A incercat sa-l ascunda insa n-a bunghit culoarea" - asta e deja foarte grav, daca tu consideri ca acel portocaliu nu se vede inseamna ca esti daltonist, stai putin ca am gresit termenul, daltonist inseamna altceva, de fapt nici nu cred ca exista vreun termen pentru a descrie starea ta de spirit cand ai scris fraza asta. Daca vroiam sa ascund vreun text scriam put si simplu "white" -care inseamna alb (poate nu stiai)- si atunci ala se numea spam si puteai sa scrii si pe prima pagina a acestui forum ca am facut spam! Atata timp cat siteul meu nu incalca regulile google nu vad ce te deranjeaza.
    As ruga un administrator sa ne explice aici ce inseamna spam.
    Sa revenim la discutie, deabia astazi am aflat de acest topic, ma anuntat un prieten, si nu mi se pare corect "sa fiu judecat in lipsa". Legat de a doua propozitie a mesajului tau. Pe cine faci tu parazit ma? Daca ai vreo problema sa stii ca desi sistemul sanitar merge prost in Romania avem spitale destule, referitor la persoana ta nu vad ce as putea sa mai zic, pe mine m-a lasat rece inca de cand am vazut mesajul si modul tau de gandire.
    In loc sa ne ajutam, pentru ca facem toti parte din acelasi domeniu de activitate unii "colegi" cu ghilimelele de rigoare nu inceteaza sa te acuze si sa iti "traga cateva coate" indiferent daca ai incalcat vreo regula sau daca esti corect.
    Pentru Admini: Daca dumneavoastra considerati ca ce a spus cel de mai sus se numeste spam, va rog sa imi stergeti contul si sa imi dati ban. eventual sa imi faceti si raport la google. Daca insa acuzatiile se dovedesc a fi nefondate va rog sa luati masuri! Nimanui nu cred ca i-ar conveni ca site-ul sau sa apara la categoria spam. Asadar cine a gresit sa plateasca.
    Multumesc.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 25th April 2007 la 16:19.

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    44
    Posturi
    490
    Putere Rep
    38

Implicit

Pe bune dar nu are voie omul sa-si diversifice paleta de culori? Chiar nu cred caci daca voia sa ascunda, nu reusea.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

mi-a sarit descrierea acestui topic in ochi: Site-uri / persoane care fac spam in motoarele de cautare (cuvinte cheie ascunse, doorway pages) sau prin e-mail. Sa aratam lumii cine sunt.
    Arata-mi si mie un cuvant cheie ascuns in siteul meu! Nici nu ai idee despre ce vorbesti!
    @attempt ai grija ce culori folosesti pe site sa nu cumva sa te trezesti cu vreun raport pe google de la prietenul nostru.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

oricum nici textul ala nu e departe de spam......aruncat acolo fara nici un sens
    e un fel de "ultimele cautari" pe cinspe mii de randuri...doar ca la tine pe vreo 4

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    25th March 2007
    Posturi
    273
    Putere Rep
    35

Implicit

http://www.google.ro/search?q=tipseri.com si nu imi face placere sa o spun dar al treilea rezultat ar trebui sa nu mai fie acolo!

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    37

Implicit

pai nu cred ca o sa ai prea multe astfel de cautari
    si ai putea sa il scoti si din semnatura..nu cred ca te ajuta prea mult 10 linkuri de pe seopedia
    Ultima modificare făcută de barosanu; 25th April 2007 la 16:30.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

warrior, personal nu consider spam ceea ce e in imaginile respective.

Apoi, faptul ca folosesti o culoare sesizabila dar apropiata de culoarea fundalului...lasa anumite impresii grestie, dar indreptatite unora dintre noi.

Stii cum e..."nici prea alba ca sa nu se cunoasca, dar nici prea neagra ca sa nu iasa in evidenta".

In mod normal, nu ai nici un motiv sa pui pe site astfel de culori la anumite "link-uri"...sau poate ai? Orice cuvant care nu formeaza o fraza si care poate fi o insiruire irelevanta pentru site, poate fi considerata spam. Si e considerata spam.

Care e rostul unor cuvinte cheie pe un site, cu o astfel de culoare? Si mai ales ca nu sint link-uri. Si mai ales ca imediat dupa, urmeaza alte cuvinte la fel incadrate, cu alta culoare dar link.

Trecand peste partea asta optionala a fiecarui webmaster, care prin ceea ce face, atrage atentia sau sugereaza ca ceva e ciudat pe site....ceea ce e acolo nu il consider spam. Ci o prostie. Adica incerci sa faci ceva, dar nu faci defapt mai nimic.

Cat despre apelul catre Admini,...nu e nevoie de nici o masura de ambele parti.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 25th April 2007 la 16:47.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

miealex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    4th March 2007
    Locaţie
    Bucharest - Romania
    Posturi
    210
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Apoi, faptul ca folosesti o culoare sesizabila dar apropiata de culoarea fundalului...lasa anumite impresii grestie, dar indreptatite unora dintre noi.

Stii cum e..."nici prea alba ca sa nu se cunoasca, dar nici prea neagra ca sa nu iasa in evidenta".

In mod normal, nu ai nici un motiv sa pui pe site astfel de culori la anumite "link-uri"...sau poate ai?
    Orice cuvant care nu formeaza o fraza si care poate fi o insiruire irelevanta pentru site, poate fi considerata spam. Si e considerata spam.

Care e rostul unor cuvinte cheie pe un site, cu o astfel de culoare? Si mai ales ca nu sint link-uri. Si mai ales ca imediat dupa, urmeaza alte cuvinte la fel incadrate, cu alta culoare dar link.

Trecand peste partea asta optionala a fiecarui webmaster, care prin ceea ce face, atrage atentia sau sugereaza ca ceva e ciudat pe site....ceea ce e acolo nu il consider spam. Ci o prostie. Adica incerci sa faci ceva, dar nu faci defapt mai nimic.

Cat despre apelul catre Admini,...nu e nevoie de nici o masura de ambele parti.
    Nu te-am jignit cu nimic warrior, si fiindca esti magar si nu stii ce inseamna bunul simt, am trimis deja la Google o sesizare. Vedem ce se va intampla. Daca nu te baneaza ai dreptate.

Apropo ... daca il puneai white (ALB adica) asa cum spui tu ... tot nu-l ascundeai atat timp cat backgroundul la pagina nu e alb curat. Bafta.
    Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. link exchange www[dot]tipseri[dot]com
    De warrior în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 12th August 2007, 13:26
  2. Pareri: http://tipseri.com
    De warrior în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 6th April 2007, 10:40

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte