Stau prost cu comunicarea ?
Citat:
Postat în original de
Krumel
Deacord, Seo_clean(!!??!!), si eu sint de parere ca ar trebui sa lasam toti spamerii sa profite de cautari si de useri, ptr ca nu se stie...vreodata..vreun doctor care spameaza
ESTE EXACT PE DOS ce spun eu si sunt total de acord cu dvs. Dimpotriva trebuie sa curatam google de spamuri daca avem nevoie de un doctor. Altfel faci search la doctor maternitate si dai de altceva
Mai mult cauti in motoare Dallas News si in loc sa dai de un ziar dai de o prostituata ce se numeste Dallas care iti impartaseste noutatile ei nocturne :D
Care e menirea comunitatii Krumel ?
Citat:
Postat în original de
Krumel
Asta pentru ca intelegi tu gresit menirea comunitatii.
Cred ca intelegi gresit ce se intampla aici.
Eu inteleg ca o Comunitate in afara de a apara interesele individuale ale membrilor lor apara interesele generale din businessul pe care il fac - implicit consumatorii
Poate ma insel dar problema comunitatii este ca nu are standarde inalte.
Ce se intimpla aici Krumel ?
Se intimpla ca atunci cind spamuitorii manelisti de la talcioc.net sint
ingaduiti pentru... Ne pare rau... Acest mesaj intr-adevar este
spam.Tactu mare dezbracat in chiloti <tactumare@batraniinchiloti.com>
pentru ca sunt funny pentru Ferentari si ne-am descretit fruntea un minut ?
Se intimpla ca Lunatique sa spuna Nu te supara dar de ce sa-i
raportezi ? Chiar n-ai ce face ?
Eu cred ca miile de domni SEO toti sub 30 ani din Romania care iau o
groaza de bani pentru SEO si cistiga mai bine decit un chirurg umbla si cu blueHat in loc de WhiteHat si e mai important pentru ei o spamuiala mica in loc sa munceasca din greu pentru promvarea corecta a clientilor. E treaba lor, dar cind google penalizeaza un site cel ce are de pierdut are clientul.,
Daca dvs nu puneti standarde strinse in profesie atunci chatul dvs aici
se poate muta pe sentimente.ro si nu are legatura cu SEO decit ca
puneti un hyperlink profesional. Ingaduinta dvs ma sperie.
Ce parere aveti de hei.ro ?
Daca sunt ingaduiti vor aparea inca 20 de site-uri la fel care ne vor intoxica cautarile. Sau nu e asa ?
3 raspunsuri la o intrebare
Citat:
Postat în original de
Krumel
Standarde inalte, in conceptia ta se refera la politie web?
Am mari probleme in a intelege mesajele tale. Sari de la un subiect la altul, fara argumente pe care oricare user de aici sa pe poata vedea si apoi discuta.
Vrei sa facem aici tribunalul web spamerilor? Sau incerci sa te revolti pe cei care fac spam cu standarde inalte?
Defineste standarde inalte....
Cred ca doar ai baleiat textul.Reciteste-l te rog.
1 Daca nu doriti "tribunal" "politie" web atunci scoateti pur si simplu categoria spam made in ro iar viata va fi mai usoara :))
2 Standarde inalte pt seocomunitymadeinro:
Mi se pare util sa popularizam site-urile, proprietarii(poate inocenti) si webmasterii spamari inainte de a-i bana google (daca o va face vreodata). Astfel le dam sansa proprietarilor sa se sesizeze, iar webmasterilor sa-si schimbe stilul cu rezutatul ca noi userii sa nu fim intoxicati la search.
Avem cu totii nevoie de un google mai curat in limba romana.
Trebuie sa curete google totul in casa noastra ? Noi nu facem nimic?
3 Nu ma revolt contra celor ce fac spam inalt (oare exista asa ceva?) (tot ce este la noi a mai facut altcineva in Singapore, ca doar nu am inventat noi furaciunea )
Vrei exemple de spam altfel ?
astazi doua:
3A Se scrie in site: Pagina noastra Krakadil.ro este pe primul loc in Google la cuvintul krakadil !
Se va indexa rapid. (Google isi indexeaza numele ) Asta pina se prinde Google...
3B Scrii pe site-ul tau 2,3 articole despre viata krakadililor. Apoi
scrii un alt articol in wikipedia in limba romana despre krakadili si faci trimitere la articolele din site-ul krakadil.ro
Wikipedia in engleza are Disallow dar in romana sau germana nu are. Deocamdata.
Ce vreau sa spun:Nu fur portofele in tramvai din motive etice si nu deoarece nu as avea talent.Pot sa imi cistig traiul si corect .Panimaiesh ? :D