ia uitati ce e scris cu alb in footer:
cecif.ro
francizor.ro
rfc.ro
ii raportam? :D
Versiune printabilă
ia uitati ce e scris cu alb in footer:
cecif.ro
francizor.ro
rfc.ro
ii raportam? :D
la ce te referi ?
Nu te supara dar de ce sa-i raportezi ? Chiar n-ai ce face ?Citat:
ii raportam?
Sa nu intelegi ca am vre-o legatura cu acele siteuri - pur si simplu ma deranjeaza oamenii care "dau in gat" pe altii din lipsa de ocupatie ...
mi scuzi pentru offtopic
Iar pe mine ma deranjeaza oamenii care nu respecta niste reguli. In plus ma enervez cand caut ceva pe net si dau peste sites indexate dupa acel "ceva" iar continutul e nul.. si e returnat doar ptr ca a spamat in motoarele de cautare... e timpul meu de cautare cel pe care il pierd capisci?
Nu mi-o lua in nume de rau dar nu e treaba ta sa te bagi, e treaba engine-urilor sa indeparteze acele siteuri din lista de rezultate. Nu o sa iti zica niciodata "Bravo, iti multumim pentru contributia ta, esti foarte important pentru noi! " pentru simplul fapt ca tu ai "denuntat" niste siteuri mici (si/sau nesemnificative) care aveau keyworduri in culoarea backgroundului... sa fim seriosi.
Nu stiu de unde satisfactia asta (a unora) de a raporta pe cei ce ... se abat putin de la drum ... vorbesc aici la modul general .
Intr-adevar e timpul tau dar mai mult de 5 secunde nu cred ca iti ia (de la click pe link din serps la click pe butonul back al browserului ) deci nu te afecteaza aproape deloc.Citat:
e timpul meu de cautare cel pe care il pierd capisci?
Mai mult timp pierzi cand raportezi un site ...
Da-mi un exemplu (serios) !Citat:
acel "ceva" iar continutul e nul.. si e returnat doar ptr ca a spamat in motoarele de cautare...
Daca ai vrut sa faci o gluma, imi cer scuze, n-am prins-o !Citat:
Postat în original de sandossu
Exemple si discutii despre site-uri cu rank bun in SE datorita spam-ului au mai fost. Foloseste search.
Raportarea e in spiritul anti seo spam al comunitatii.
Sandossu... niste screen shots?
chiar nu au nici o jena....de tot rasu'
merita raportati
Raportati spamul.
Cu cati mai putini spameri la rezultate, cu atat mai multe sanse va cresc in concurenta cu alte site-uri. Va protejati afacerile. Nimic mai mult.
lunatique, cauta informatii despre web spam. Noi nu acceptam asa ceva.
Este adevarat ca google te invata sa nu pui ceva in site de care nu ti-ar conveni sa afle concurenta ta directa. Foarte bun principiul :) Dar nu uitati ca in afara de afacerea dvs. in care sunteti beneficiar de google mai sunteti si dvs persoana care are nevoie de un material, de un telefon la maternitate sau ce parere au cei ce au fost la hotelul Marignon inainte de a comanda dvs. cazarea acolo. Google are o functie sociala in Romania. Hai sa o pastram asa. :|
lunatique - noi cei de aici tocmai asta incercam sa facem. Sa invatam unii de la altii sa ne promovam siteurile corect. SEO - search engine optimization... optimizeaza corect si nimeni nu are treaba cu tine.
Dar ce faci daca tu optimizezi pana nu mai poti si te trezesti ca inaintea ta in cautari e un site care e acolo nu pentru ca are continut concludent ci pentru ca face spam. Scuza-ma... dar eu unul nu o sa ma duc sa il caut pe domnul care a facut acel site si sa il rog frumos sa scoata spamul din pagina ci ma duc direct la google chiar daca nu imi face deloc pl,acere sa ii "dau in gat" pe altii. Stai oricum linistit, pentru ca cei care fac acele site-uri sunt constienti ca ceea ce fac nu e bine si ca se supun unui risc.
E drept ca si google are partea sa de vina si ar trebui la cat e de "destept" sa isi mai dea seama si singur, dar asta e o alta poveste.
Deacord, Seo_clean(!!??!!), si eu sint de parere ca ar trebui sa lasam toti spamerii sa profite de cautari si de useri, ptr ca nu se stie...vreodata..vreun doctor care spameaza o sa ma opereze si in momentul operatiei voi fi exorcizat cu presiunile acestui doctor care va folosi bisturilul ca pe o unealta binefacatoare a societatii care se ajuta de rezultatele dupa cautari in Google.
As sugera sa un faceti confuzii. Societatea asta in care traim (buna, rea ... cum o fi ea) are nevoie atitudini corecte, care se ghideaza dupa reguli...si nu dupa nevoile bolnave ale unor webmasteri care iau banii pe promisiuni si pe necunostinta altora.
pustiu, lunatique???!!
Felicitari pentru post si atitudine.
ESTE EXACT PE DOS ce spun eu si sunt total de acord cu dvs. Dimpotriva trebuie sa curatam google de spamuri daca avem nevoie de un doctor. Altfel faci search la doctor maternitate si dai de altceva
Mai mult cauti in motoare Dallas News si in loc sa dai de un ziar dai de o prostituata ce se numeste Dallas care iti impartaseste noutatile ei nocturne :D
Iti voi da un contra-exemplu cat se poate de serios (adica ce inseamna no spam in motoarele de cautare):
timp de un an si jumatate am facut munca de documentare,analiza si implementare de algoritmi de optimizari de costuri ... Eh, imagineaza-ti ca cel putin pe acest domeniu nu se face spam :)..
La un an si jumatate de munca de documentare de acest tip cat timp crezi ca as fi pierdut daca 30-40% din rezultatele cautarilor mele ar fi insemnat spam? ...
Asta pentru ca intelegi tu gresit menirea comunitatii.
Ti-am mai zis ca nu sintem politie web si ca nu avem nici o putere in a indrepta unele lucruri.
Se fac raportari, daca Google le revizuieste sau nu...e proglema lor.
Cred ca intelegi gresit ce se intampla aici.
Eu inteleg ca o Comunitate in afara de a apara interesele individuale ale membrilor lor apara interesele generale din businessul pe care il fac - implicit consumatorii
Poate ma insel dar problema comunitatii este ca nu are standarde inalte.
Ce se intimpla aici Krumel ?
Se intimpla ca atunci cind spamuitorii manelisti de la talcioc.net sint
ingaduiti pentru... Ne pare rau... Acest mesaj intr-adevar este
spam.Tactu mare dezbracat in chiloti <tactumare@batraniinchiloti.com>
pentru ca sunt funny pentru Ferentari si ne-am descretit fruntea un minut ?
Se intimpla ca Lunatique sa spuna Nu te supara dar de ce sa-i
raportezi ? Chiar n-ai ce face ?
Eu cred ca miile de domni SEO toti sub 30 ani din Romania care iau o
groaza de bani pentru SEO si cistiga mai bine decit un chirurg umbla si cu blueHat in loc de WhiteHat si e mai important pentru ei o spamuiala mica in loc sa munceasca din greu pentru promvarea corecta a clientilor. E treaba lor, dar cind google penalizeaza un site cel ce are de pierdut are clientul.,
Daca dvs nu puneti standarde strinse in profesie atunci chatul dvs aici
se poate muta pe sentimente.ro si nu are legatura cu SEO decit ca
puneti un hyperlink profesional. Ingaduinta dvs ma sperie.
Ce parere aveti de hei.ro ?
Daca sunt ingaduiti vor aparea inca 20 de site-uri la fel care ne vor intoxica cautarile. Sau nu e asa ?
Standarde inalte, in conceptia ta se refera la politie web?
Am mari probleme in a intelege mesajele tale. Sari de la un subiect la altul, fara argumente pe care oricare user de aici sa pe poata vedea si apoi discuta.
Vrei sa facem aici tribunalul web spamerilor? Sau incerci sa te revolti pe cei care fac spam cu standarde inalte?
Defineste standarde inalte....
Cred ca doar ai baleiat textul.Reciteste-l te rog.
1 Daca nu doriti "tribunal" "politie" web atunci scoateti pur si simplu categoria spam made in ro iar viata va fi mai usoara :))
2 Standarde inalte pt seocomunitymadeinro:
Mi se pare util sa popularizam site-urile, proprietarii(poate inocenti) si webmasterii spamari inainte de a-i bana google (daca o va face vreodata). Astfel le dam sansa proprietarilor sa se sesizeze, iar webmasterilor sa-si schimbe stilul cu rezutatul ca noi userii sa nu fim intoxicati la search.
Avem cu totii nevoie de un google mai curat in limba romana.
Trebuie sa curete google totul in casa noastra ? Noi nu facem nimic?
3 Nu ma revolt contra celor ce fac spam inalt (oare exista asa ceva?) (tot ce este la noi a mai facut altcineva in Singapore, ca doar nu am inventat noi furaciunea )
Vrei exemple de spam altfel ?
astazi doua:
3A Se scrie in site: Pagina noastra Krakadil.ro este pe primul loc in Google la cuvintul krakadil !
Se va indexa rapid. (Google isi indexeaza numele ) Asta pina se prinde Google...
3B Scrii pe site-ul tau 2,3 articole despre viata krakadililor. Apoi
scrii un alt articol in wikipedia in limba romana despre krakadili si faci trimitere la articolele din site-ul krakadil.ro
Wikipedia in engleza are Disallow dar in romana sau germana nu are. Deocamdata.
Ce vreau sa spun:Nu fur portofele in tramvai din motive etice si nu deoarece nu as avea talent.Pot sa imi cistig traiul si corect .Panimaiesh ? :D
Imi pierd timpul...
Daca ai ceva de postat pe sectiunea de spam, posteaza. Daca nu..lasa lectiile pentru alta generatie.
Am explicat pe 4 topicuri ce e Seopedia in raport cu web spamul.
Nu ai nici un exemplu postat pe forum, in schimb aduci explicatii despre ce si cum. Am explicat ca sint topicuri care corespund cererii tale si sint care nu corespund.
Inceteaza cu explicatiile astea fara rost. Daca ai ceva de raportat..raporteaza.
Multa filozofie pentru lucruri deja stiute de multi de aici.
Seo_clean, dupa cum observi...sau poate nu observi..noi facem topicuri speciale pentru fiecare site. In posturi facem cate un print screen cu dovada spamului, eventual un TXT cu codul sursa.
Tu ai postat 2 copy/pasturi si un comentariu haotic.
Iti tot repet, nu inteleg nimic din ceea ce postezi. Oamenii de pe forum au un fel de a posta topicurile de web spam, respectand o regula interioara.
Nu iti atingi scopul cu niste comentarii fara argumente. Ai dat 2 exemple, explicate haotic si vrei sa revolutionezi Seopedia cu un nou mod de atitudine, eventual sa iti urmeze toti sfatul in ceea ce priveste modul de a raporta si instiinta proprietarii.
Dar unii dintre noi au modul lor de a posta, raporta, actiona in astfel de cazuri.
Nu eticheta o comunitate care nu iti impartaseste parerile, dupa felul tau de a gandi.
Nu sintem tribunal sau politie web....postarile de web spam sint pentru a lua la cunostinta site-uri, firme si proprietari care practica web spamul...si pentru a raporta aceste site-uri catre Google. Daca Google tine conte de raportari...vom vedea..unii au vazut deja.
As dori sa incetezi polemica pe subiecte neclare (clare doar tie) si sa incepi sa postezi ca toti ceilalti cazuri clare cu argumente.
Daca nu..probabil dorinta de a fi ignorat iti va fi indeplinita de comunitate. Ai o problema in modul de comunicare si exprimare in cadrul Seopedia. :O
Bine domnu Krumel
La fel ca nevasta-mea vad ca dvs aveti intotdeauna dreptate si nu imi aduceti nici o circumstanta atenuanta.
Ceilalti, cei care citesc cu atentie au inteles despre ce e vorba. Dvs doriti printscrinuri pentru a raspunde la obiect. Inteleg ca din punctul dvs de vedere sunt cel mai rau vizitator de seopedie. Nobody's perfect.
Deja am ajuns pe taramuri subtiri. Tot respectul pentru nevasta dumneavoastra. Ne-am nimerit 2 care sa avem intotdeauna dreptate. Asta nu ar trebui sa va dezamageasca.
Nu e vorba de dreptate, decat daca ceea ce faci are un rezultat favorabil.
Avem un mod de comportament impus de un regulament si de un fel de a fi pe acest forum.
Nu sinteti "cel mai rau vizitator de seopedie", ci doar putin inadaptat. Asta se rezolva cu rabdare din partea noastra.
And yes...nobody's perfect...we all are human. Some of us. :goth:
Succese..si tineti postarile la subiect si cu dovezi.