Salutare la toata lumea

In urma discutiei pe care am purtat-o cu Krumel acum cateva minute, s-ar parea ca Ciprian Sorlea are dreptate.

Continutul subdomeniilor mentionate in primul post este intr-adevar rezultatul unor RSS-uri de pe VreauCredit.ro insa scopul acestora nu a fost in nici un caz spam-ul. Faptul ca nu au momentan un continut propriu, inafara de XML-urile parsate, se datoreaza faptului ca intreg site-ul VreauCredit.ro nu este decat o interfata intre institutiile bancare prezente pe site si end-useri. Continutul este in totalitate dinamic, rolul nostru rezumandu-se doar la moderarea intrarilor / modificarilor efectuate de catre banci. Am spus momentan pentru ca odata cu lansarea noii versiuni, atat site-ul principal cat si subdomeniile de mai sus vor beneficia de continut propriu.

Dupa cum am spus in alte cateva randuri urasc spamul (de orice natura) si desi nu e o scuza, cred ca situatia de fata s-a ivit mai degraba din lipsa timpului... rezervat in mare parte dezvoltarii / imbunatatirii serviciilor care vizeaza in mod direct site-ul principal.

Omul cat traieste invata (sincer sa fiu nu m-am gandit la aspectul mentionat de Ciprian), motiv pentru care va multumesc pentru sesizari si cu promisiunea ca se vor lua masuri in viitorul apropiat (este in plan de ceva timp semnarea unui contract cu un seo-ist/copyrighter), va urez multa bafta si bine v-am gasit.

Cheers