Daca intrati pe klumea.net/klumea/retete-culinare/tort-zebra.html , o sa vedeti un spam in toata splendoarea lui !
Google se face ca nu vede !
Versiune printabilă
Daca intrati pe klumea.net/klumea/retete-culinare/tort-zebra.html , o sa vedeti un spam in toata splendoarea lui !
Google se face ca nu vede !
Nu vreau sa iau apararea acestui noob, dar trebuie subliniate unele lucruri generale:
- toata lumea face asa ceva, fara exceptie, sub o forma sau alta.. uite exemplul asta mie unuia mi se pare mai penibil decat cel de la klumea.
- daca tu ai vazut acest spam, eu l-am vazut, e clar ca si google l-a vazut sau il va vedea
Acum daca google nu l-a vazut pana acum inseamna ca tipul se pricepe la ceva black-seo. Daca l-a vazut si nu la penalizat.. atunci ii grav.
Haos. Ce ar trebui sa vedem in linkul dat de tine? Eu tot ce vad sunt niste comentarii nemoderate facute de niste boti... daca la alea te referi e o dif intre cele 2 site-uri...
Haos , din articolul ala nu putem afla decat ca niste idioti citesc blogul lui zoso si niste boti care isi fac de cap .
Unde este spamul ?
Spamul semnalat de mine este unul de toata frumusetea , si nu credeam ca mai exista asa ceva , mai ales la un site care are retete de bucatarie .
Ce legatura o avea Academia Suedeza cu tortul zebra ?
Poate ca webmasterul acelui site citeste seopedia sau ajunge din intamplare aici , desi cred ca nu prea mai exista webmaster care nu a auzit de seopedia .
Webmasterul acestui site, daca nu ma insel este membru activ seopedia.
De altfel, mi se pare ca , continutul acestui site este preluat prin RSS .
Se prea poate sa nu fie vina webmasterului. Ma gandesc ca poate a preluat automat fara sa isi dea seama si tagurile. (daca spun vreo tampenie nu-mi sariti in cap, e doar o teorie)
Oricum, poate ar fi bine ca webmasterul siteului sa intervina in acest thread si sa "calmeze spiritele" :)
Ma mir ca omul nu intra pe siteul lui sa vada ce se mai intampla si ce anume preia prin RSS !
Putea sa ia o bazdaganie si sa apara mesajul ala de la Google , cu " Acest site este daunator computerului dumneavoastra " , si atunci SEO facut pana acuma era de prisos .
Ca sa lamurim lucrurile: "Spamming (sau spam) este procesul de expediere a mesajelor electronice nesolicitate, de cele mai multe ori cu caracter comercial, de publicitate pentru produse şi servicii dubioase, practicată în industria e-marketingului".
Asa ca mai degraba linkul prezentat de mine este un exemplu de spam decat celalat. Probabil termenul pe care il cautai tu este keyword stuffing/link farm, iar intre cele doua find o mare diferenta.
Si Roby are dreptate, daca preia continutul prin rss, atunci nu se mai numeste link farm/keyword stuffing.. ci administrare incompetenta sau neatenta.
Haos... te joci cu cuvintele... la Seo Spam se referea romania inedit :)
Haideti sa ii dam si webmasterului dreptul la replica inainte de a da cu bata.
Daca confirma teoria mea, atunci singurul lucru de care il puteti acuza ar fi neatentie , nicidecum seo spam.
Puteti intra pe http://forum.seopedia.ro/spam-made-r...am-spamul.html , ca sa vedeti ce este spamul !
Clar, e spam. Merita reclamat la Google.
Salutare,
Portalul despre care se discuta pe acest thread a fost detinut de mine (pe vremea cand articolele erau postate), acum a fost vandut pe sitepoint. (actiunea va expira in cateva zile, insa se mai poate gasi printr-un search acolo. In regula, nu asta conteaza.
Continutul de pe site a fost preluat intr-o anumita masura automat, prin rss fetcher insa nu in totalitate ce-i drept (mai sunt si articole scrise de anumiti writeri (etc), sau de mine.
Cand foloseam RSS-ul intrau zeci de articole pe zi () asadar sincer va zic ca nu stateam eu sa le verific, gaseam sursa (mai buna si nu atat de "publica si ii dadeam drumul, LEGAL -> continut din RSS, nimic furat sau care sa incalce drepturile de autor, daca cineva ma contrazice pot demonstra faptul ca continutul aflat in RSS, fie el media, text etc. poate fi publicat si pe alte siteuri publice, vizibile gratuit).Cod:4,804 Posts
In concluzie, era la mintea cocosului ca nu stau eu sa bag sute de tag-uri manual (sau zeci cate is acolo..), plus de asta daca chiar aveam o intentie le structuram in articole related, nu toate gramada dar cine o fi scris articolele alea preluate, n-are treaba cu noi dupa cate vad.
PS: romania inedit, chiar tu te-ai gasit sa arunci cu 'keyword suffering' ? sa ma uit pe forumul tau? :) (nu e atac ca nu are de ce sa fie, ci doar o alta concluzie de final).
Daca mai sunt ceva nelamuriri nu ezitati sa intrebati, in orice caz acum e cam tarziu si numai am acces sa le sterg, poate le sesizeaza noul owner (si le sterge daca vrea).
PS2:
Da noobule, e spam insa am explicat cum (tot batran incapatanat esti :clap: )
Ma bucur ca ai precizat asta !
Chiar vreau sa intrati pe forumul meu si o sa vedeti ca eu nu postez de doua ori aceeasi chestie .
Problema este ca :"> , nu se poate scrie decat :"> pentru ca este doar o :rolleyes: !
Poate ca omul nu stie sa preia continut prin rss fetcher si topicul asta ar trebui sa-i dea de gandit !
ce imi place cotcodacul de la romaniainedit. el are 4-5 bloguri pe care posteaza linkuri catre blogul lui, pe care copiaza fara jena articole din ziare. mare om, mare caracter.
a luat-o lumea razna e clar
in romania se practica mai mult aruncatul cu privirea in curtea vecinului.
n-am vazut natie mai uracioasa ca romanul
numai cu ochii dupa spam , dupa intriga si cacoteala.
va uitati afara la siteuri pe care le apreciati dar nu mai facti sesizari sau comentarii pe forumuri referitoare la afisarile rezultatelor din search.
TOATE fac asa ceva
si toti faceti intr-un fel sau altul ceva suspicios prin site.
Ma uit la cate unii care hulesc pe toate canalele ca nu stiu ce mare site nu returneaza rezultate relevante dupa dorintele si necesitatile lor ( si o parte dintre voi ati luat parte la threatul asta )
Dar ce MA justitiarii internetului adunati pe seopedia GOOGLE va returneaza cele mai relevante cautari?
Pana si G face sugestii de cautare
Nu mai urlati in gura mare disperati ca nu stiu prin ce metode apare nush ce site la nush ce cautare considerate de voi spam
In fine m-am cam enervat vazand inca un astfel de topic unde se vate apa-n piua.
Hai ma sa facem plangeri si pentru tag-uri pe bloguri
sa stim treaba treaba
P.S: uitati-va sa vedeti daca nu am ascuns cumva cuvinte cheie sau vreun link pe shestache aici
asa ca si completare
ma uit in trafic.ro dupa klumea
mare site mare optimizare mare trafic 4900 pe saptamana. Atat am eu cu un director .
Vizitatori în ultimele 30 de zile: 10.328
Motorul de căutare cel mai folosit: Yahoo
Cel mai bun referrer web în ultimele 7 zile: sex68.net
Mare subiect klumea asta
Pai lu' asta ii vine trafic din Yahoo si voi il raportati la Google?
Romaniainedit tine si precizeaza la inceput.
"Google se face ca nu vede !"
Esti sigur ca n-a fost banat in Google? Mai ales ca threadul are cateva saptamani .
O fi fost banat intre timp nu stiu.
Dar sa se puna la zid astfel de siteuri mi se pare penibil
Santem un fel de DNA al internetului.
unii fura miliarde si nimeni nu le face nimic iar altii dau spaga 50 E ca au atins linia continua si sant arestati si dati la televizor.
Cam asa vad eu lucrurile :)
Pai atata timp cat regulile jocului sunt clare, nerespectarea lor mi se pare normal sa fie sanctionata. In plus, iti studiezi si concurenta si daca gasesti o neregula ai la dispozitie formularul de spam report de la google ca sa ii dai jos din fata ta. E etic in primul rand pt vizitatorii sa faci asta, ca sa ajunga pe site-uri relevante.
cumpoate avea ala adsense daca are pe site XXX si hacking ? care nu-s permise...:/