am pus acea remarca deoarece am observat ce au patit altii care au incercat sa ofere un asemenea serviciu.
Am sa fiu mai explicit: luam exemplu un site x potential client. Acesta la inceputul inscrierii in directoare nu ne furnizeaza decat o descriere rugandu-ne pe noi sa facem alte descrieri ale siteului respectiv. Noi facem descrierea dupa continutul siteului. Dupa ce siteul este inscris (cu descrieri diferite) clientul observa ca obtine rezultate bune in google sherps pentru o parte din descrierile respective. Dandu-si seama ca ar fi putut profita mult mai mult de pe urma descrierilor se gandeste sa scrie pe toate forumurile ca descrierile facute de catre noi nu au fost suficient de bune. In astfel de situatii nu iti ramane decat alternativa de a ramane cu gura cascata.
Exemplele in acest sens pot continua.
Exprimarea anuntului provine din rautatea cu care priveste concurenta aceast serviciu.
Dupa cum am anticipat nu au intarziat sa apara comentariile rau voite a unor forumisti care daca privim cu atentie la activitatea lor ramanem surprinsi de tupeul cu care critica unele initiative.
Avem aici exemplu pe domnul Marian Memelea un student talentat la Politehnica in Bucuresti care a creat cateva siteuri iar pentru a le promova s-a inscris in mai toate forumurile existente facand cu adevarat ceea ce se numeste spam. Mai presus de asta nu s-a obosit nici macar o singura data sa lase datele de contact pe vreun site indiferent daca ii apartine sau daca doar a spamuit in el. Pentru cei ce doresc sa verifice pot cauta "memelea" cu google.
Cat dspre domnul Gabriel Stancu ii doresc toate cele bune...si poate ar fi timpul sa aprecieze ca exista persoane care incearca sa faca unele lucruri bune fara intentia de a "pacali" betonul, nisipul si pietrisul.

Răspunde cu citat