Citat Postat în original de SeerKan Vezi Post
Caut pe cineva care are lista cu cel putin 300 de directoare romanesti ( pr minim 2, nu pentru ca m-ar interesa pr, dar inseamna ca are o vechime de cel putin un google update acel director).
Ma intereseaza sa fiu inscris doar in directoare care au optiunea fara link back.
Inscrierea poate fi facuta in maxim 2 saptamani.
Pentru inceput am nevoie pentru un site, iar daca va fi o colaborare reusita vor mai urma si altele.

Astept oferte aici sau pe pm.
Plata se face in momentul in care am primit in mail confirmarea de inscriere in acele directoare (nu neaparat acceptul, doar confirmarea de inscriere) prin paypal, moneybookers sau transfer bancar.
Daca puteti oferii factura prezinta un avantaj.

O zi buna.
Daca mai este valabil :

Directory submission, rapid si eficient, posibilitate de inscriere in 400 + directoare romanesti ( posibilitate de inscriere si in cele straine, la alegere ).
Dupa terminarea lucrarii se va oferi un raport al directoarelor in care a fost posibila inscrierea site-ului specificat.
Precizez ca din 400+ directoare, in functie de tipul site-ului si categoria la care se incadreaza, numarul directoarelor in care va fi inscris poate fi mai mic decat numarul directoarelor disponibile ptr inscriere.
Rugamintea mea este ca site-urile sa fie pe domenii .ro ( .com dupa caz ) si nu domeniile gratis. Este necesara si o adresa de email care apartine domeniului site-ului ( de preferat ).
Ma puteti contacta la adresa de mail : ionmircea@xentra.ro sau lord_meph313@yahoo.com

P.S. Cele 400+ directoare sunt fara optiunea link back