baga si www. Si eu credeam ca e un site de jocuri dar dupa ce am pus si www in fata am ajuns la situl de avatare
baga si www. Si eu credeam ca e un site de jocuri dar dupa ce am pus si www in fata am ajuns la situl de avatare
nimic
momentan am avut niste probleme cu un server si am mutat avatarele cu fps-ul pe acelasi server. In fine pune www in fata. eu am cerut un sfat, nu am dat cu parul. E problema mea ce vreau sa fac cu site-ul respectiv. Eu am intrebat daca se poate si cat ma costa. Nu trebuie sa ma judecati aiurea, sunt ideile mele, bune proaste eu vreau sa am site-ul de avatare in primele. Plus ca am stat sa caut un avatar mara in .ro si toate aveau ba pe poza linkul site-ului care mi se pare o mare prostie sa imi pun avatar cu jumate din el link, ba scrise de mana gen : DND. Eu pur si simplu mi-am catalogat cateva zeci de mi de avatare, am cautat pe tot netul, am adunat si am inceput sa le pun. Din lipsa de timp am pun ~ 500. Poate in o saptama doua creste numarul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)