Citat Postat în original de costy81gl Vezi Post
Nu cred ca e cazul sa se simta nimeni jignit. Greseala mea e ca nu am dat anuntul pe RentACoder. Acolo ori participi ori taci si cauti alt 'buyer'. Nu pot sa platesc pentru o sigla inainte sa vad macar un preview. Unii chiar nu au talent sau au talent dar nu gasesc solutii potrivite. Si nu-mi convine sa cheltuiesc banii firmei pe sigle care mai degraba s-ar potrivi unor parfumuri de femeie.

Oricum am dorit sa cumparam in primul rand o idee pentru ca la noi in firma sunt mai multe persoane care lucreaza cu photoshop-ul. Daca un amarat de titlu cu cateva deformari ale literelor costa cateva sute de euro la voi, asta inseamna ca aveti multi clienti si putin timp liber si de aia va permiteti sa ridicati preturile atat de sus, dar nu asta e valoarea reala a produsului pe care l-am cerut.

In acest moment declar concursul terminat. Am desenat noi insiune vreo 30 de sigle, si daca totusi vom selecta una primita pe acest forum vom da premiul promis. Daca cineva crede ca este teapa, ii voi trimite adresele catorva sedii de-ale firmei pentru verifica el insusi ce sigla am folosit.

nu am spus ca ma simt jignit;
pana la urma, in majoritatea cazurilor, cat dai atata face (iar daca nu e asa.. e alegerea personala a celui care ofera mai mult - fie ca e vb de cel care cumpara si da mai mult decat face.. fie ca e vb de cel care vinde ai accepta un pret mai mic);

din ce am vazut pe net despre voi.. pareti o firma care stie ce inseamna costuri de productie (indiferent daca se produce un obiect sau un serviciu), asa ca intrebarea mea cred ca era legitima.. inlaturand taxele si considerand costuri minime.. cat ar ramne efectiv din cei 100ron firmei / persoanei (care cel putin teoretic are si taxe si costuri de suportat) care produce rezultatul?

daca imi demonstrati ca macar la nivel teoretic se poate face profit din taskul asta (aici vb de un produs macar decent, nu se un word cu un efect de text) eu sunt dispus sa il desenez gratuit

ps. photoshopul nu deseneaza logouri (din nou.. la nivel teoretic)

ps2. nu incerc sa atac pe nimeni (deci rog a nu se considera ofensa personala), ci numai sa imi exprim o nelamurire, poate in speranta de a ma ajuta cineva sa gasesc raspunsul

ps3. pentru a demonstra ps2 pot sa contribui, tot gratuit, cu idei pe cele 30 de logouri gata desenate, daca acest lucru este dorit

bafta,