Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Ofer Recenzii Google Maps

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    26

Implicit Ofer Recenzii Google Maps

Salutare,

Ofer recenzii Google Maps pentru afacerile voastre.

Pot oferi in acest moment maxim 20 de recenzii Google Maps de pe conturi diferite. Toate sunt conturi reale, cu minim 5 recenzii, avand de la level 3 pana la level 8 in local Guide. In viitorul apropiat vom creste numarul acestora. Acestea se vor posta in circa 3-4 zile. De-a lungul vremii, am colaborat cu colegi din comuntatea Seopedia pentru acest tip de serviciu. Pretul il vom stabili in functie de nisa, tipul de postare (doar stelute, cu/fara text, cu/fara poza, cu/fara video), deadline-ul stabilit si numarul de recenzii Google Maps.

Toate bune.

impelo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    7th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    304
    Putere Rep
    26

Implicit

@update

pot oferi pana la 50 de recenzii Google Maps si/sau Facebook. Toate conturi reale, active din Romania.

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

salut! inteleg ca ai 50 de conturi gmail cu care postezi recenzii. toate aceste recenzii le scrii de la acelasi calculator? adica cu acelasi ip? intreb pt ca am si eu vreo 8 conturi reale de gmail, am postat odata de pe toate recenzii la o pagina de google maps, dar google mi le-a sters si mi-a lasat doar 2. probabil a considerat ca e spam. stii ceva de treaba asta? multumesc!

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de cristi_s Vezi Post
    intreb pt ca am si eu vreo 8 conturi reale de gmail, am postat odata de pe toate recenzii la o pagina de google maps, dar google mi le-a sters si mi-a lasat doar 2. probabil a considerat ca e spam. stii ceva de treaba asta? multumesc!
    Softul de la Google e mai inteligent deceat credem noi. de exemplu: ai AdSense pe site-uri, deci google stie ca acele site-uri sunt ale tale. Te loghezi de pe acelasi MAC PC, telefon pe mai multe conturi, Google presupune ca sunt ale tale toate [ mai exista sansa sa fii la o sala de interbet, intrepridere, etc. cu acelasi rooter. Urmareste ce recenzii faci [ este evident ca daca ai facut 100 de recenzii pentru aceiasi clienti de la conturile tale - un fel de duplicat ... ] esti tu. samd ... numai noi credem ca Google e nepregatit. A, sunt si cazuri in care te lasa sa faci ce vrei: links, recenzii, bloguri .. dar ... important este comportamnetul tau, el decide daca e SPAM sau acceptabil.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

cristi_s este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    16
    Data înscrierii
    23rd March 2016
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    140
    Putere Rep
    16

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Softul de la Google e mai inteligent deceat credem noi. de exemplu: ai AdSense pe site-uri, deci google stie ca acele site-uri sunt ale tale. Te loghezi de pe acelasi MAC PC, telefon pe mai multe conturi, Google presupune ca sunt ale tale toate [ mai exista sansa sa fii la o sala de interbet, intrepridere, etc. cu acelasi rooter. Urmareste ce recenzii faci [ este evident ca daca ai facut 100 de recenzii pentru aceiasi clienti de la conturile tale - un fel de duplicat ... ] esti tu. samd ... numai noi credem ca Google e nepregatit. A, sunt si cazuri in care te lasa sa faci ce vrei: links, recenzii, bloguri .. dar ... important este comportamnetul tau, el decide daca e SPAM sau acceptabil.
    tocmai d-asta am intrebat si eu, sunt curios cum face, poate ne vinde si noua pontul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Recenzii Google
    De mindagainst în forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 2nd July 2019, 10:50
  2. Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 27th April 2015, 19:05
  3. Ajutor Recenzii Google Maps / Business
    De Razvan Badu în forumul Google
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 15th April 2015, 21:44
  4. Ofer bijuterii personalizate pt. recenzii