Buna,
Ca si o simpla concluzie despre colegii care posteaza aici:
1. daca trimiti like-uri rapid, "sa te scapi de comanda" iar pagina ii este bocata = esti neserios, vor banii inapoi, etc.. (asa zice un coleg de aici (cam nesimtit si mincinos, stie el cine e, nu Adi???), desi am trimis poate si 1 milion de like, nu am auzit de ce imi zicea el, vroia banii inapoi, astept prin pm contul sa ii trimit banii, nu se pune problema, daca e nemultumit, ii trimit banii + comision inapoi)
2. daca le trimiti normal, adica cateva pe zi, sa nu fie nimic suspect = nu esti serios, ba se plictisec (ca si George) sa astepte, ba vin prea incet, ba mai stiu eu ce motive....
3. daca nu le trimiti deloc = esti tepar, mincinos, etc...
George, de ce nu spui cu cat ai cumparat 2k like??? Ai platit 10 euro / 1k? NU, ai platit 50 lei pt 2k, si am vrut sa fie ok, sa nu iti trimit in 2 zile 2k, dupa care sa ai pagina fb suspendata pt spam, si tot eu nu eram ok? Corect? Da-mi un cont bancar sa iti trimit diferenta de bani si sa incheiem colaborarea in cel mai onest mod. Multumesc
ON: pot sa i-au comenzi de like-uri fb, la pret de 10 euro / 1000 fani. Cine este interesat, pm (pt comenzi mai mari, pot sa fac si reduceri)
Weekend placut!!!!
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com