Nu stiam de blackip.org, dar ca prima impresie... nu e bun.
Clicknet.ro are ip-uri dinamice cumva?
Imi raporteaza propriul IP ca BLACK IP DETECTEDsi cu toata stima... e un IP virgin 100% pe care il folosesc de cateva ore. Doar daca a fost folosit in trecut de altcineva si mi-a fost alocat acum.
Are sens sa tip la romtelecom ca mi-au dat un ip "black" sau e o eroare de la blackip.org?
Multumesc mult
mariusbatrinu:
Cred ca se trimite spam teoretic de pe o adresa a domeniului tau. Am avut un hosting care permitea captarea tuturor emailurilor trimise (am uitat denumirea): adica daca iti trimitea cineva email la maRUS @ domeniul tau in loc de maRIUS @ domeniul tau, primeai si emailurile trimise care maRUS (din eroare).
Am ramas uimit sa vad cate emailuri raspundeau la adrese inexistente pe domeniul meu, incepand cu office, info, diverse nume... @domeniul meu
spunand ca (teoretic eu) am trimis mail la o adresa inexistenta. Normal ca emailul de eroare venea la original sender inexistent.
Asta e parerea mea, cineva simuleaza ca trimiti emailuri. Ce se poate face, chiar nu stiu si ma intereseaza si pe mine la fel de mult.
Sa vedem si alte pareri.
>> editat <<
Apropo, blackip.org are vreo adresa de contact? Eu nu vad.
cu dnsstuff.com/tools/whois.ch?ip=www.blackip.org vad ca e cineva din tg jiu si atat

si cu toata stima... e un IP virgin 100% pe care il folosesc de cateva ore. Doar daca a fost folosit in trecut de altcineva si mi-a fost alocat acum.
Răspunde cu citat