Ok nu-ti spun generalitati cum ca trebuie sa faci rost de backlink-uri.
Dar iti spun altceva: macar nu pierde linkurile pe care le-ai avut in trecut.
Cele mai importante 3 linkuri catre tine pe care le-ai avut in trecut ti-au disparut din portofoliul tau de backlinkuri. Ma refer la : meritacitit*ro, parenting2009*ro si abraline*ro

Unui portal cu multe articole ca al tau ii trebuie multe linkuri catre root ca sa poata ranka in pozitii decente paginile din adancime fara sa aiba ele insele backlinkuri.

De asemenea as adauga faptul ca articolelor tale le lipseste "tractiunea" , nu sunt scrise intr-un mod in care m-ar face pe mine sa dau Share/Like/etc. Sunt prea simpliste. Este continut unic intr-adevar dar asta nu inseamna ca aduci plus-valoare de vreun fel cu articolele tale. As schimba scriitorul. As prefera sa platesc 20¤/articol dar sa aduca plus-valoare.
Iti dau un exemplu: pentru un site feminin de-al meu colaborez cu un doctor ginecolog care-mi scrie 1 articol/saptamana. Nu o platesc efectiv cu bani pentru ca ii apare numarul de telefon al cabinetului ei. Faza e ca ea scrie din realitate cu ce probleme se confrunta zilnic/saptamanal la cabinetul ei, motiv pentru care articolele ei au "tractiunea" de care-ti vorbeam mai devreme.

Concluzionand, directiile de lucru sunt urmatoarele:
- imbunatateste calitatea articolelor - (gandeste-te daca tu te-ai duce pe site-ul tau sau ti-ai trimite copilul tau sa citeasca de pe site-ul tau atunci cand vrea sa se informeze)
- sparge pusculita si adu-ti linkuri catre root. Linkuri puternice si de durata nu ca cele efemere pe care le-ai procurat pana acum.
Sugestia mea e sa incepi sa-ti construiesti un PBN cu care sa te ridici dar plateste si alte surse de backlinkuri pentru varietate.

PS: In 2015 nu e mai greu sa faci SEO decat in 2005, doar ca e muult mai scump