Ofer comentarii pertinente și pe tema discutată fără SPAM la următoarele prețuri PayPal:
5 Euro - 100
10 Euro - 220
20 Euro - 500
Timpul de realizare poate varia, recomand 10/zi dar pot face și un volum mare /zi .
Versiune printabilă
Ofer comentarii pertinente și pe tema discutată fără SPAM la următoarele prețuri PayPal:
5 Euro - 100
10 Euro - 220
20 Euro - 500
Timpul de realizare poate varia, recomand 10/zi dar pot face și un volum mare /zi .
Salut Matei,
M-ar interesa serviciul oferit de tine, dar te rog raspunde-mi la urmatoarele intrebari:
Bloguri in romana sau engleza?
Dofollow/nofollow? Care este ratia intre dofollow si nofollow?
Oferi raport la final?
Pretul este pe comentarii postate sau si aprobate?
Care-i procentul de comentarii auto-approve? Adica daca pretul este pt comentarii postate si toate sunt cu moderare, exista sansa sa nu imi aprobe niciunul.
Merci
Salutare tymbark,
Blogurile sunt românești majoritatea cunoscute altele cu vechime dar probabil puțin mai ne cunoscute dacă nu stai pe blog-uri.
Referitor la Dofollw/Nofollow nu pot spune o rație deoarece nu știu câte au aprobat dofollow pe blog.
Raport se oferă desigur iar prețul este per comentarii postate, rata de aprobare este de 99% până acum deoarece comentariile sunt pe subiect și făcute în nume propriu fără link de reclamă în post.
Auto Aprove am la majoritatea blog-urilor pe care comentez deoarece comentez pertinent.
Toate cele bune.
Pe cate bloguri poti sa postezi? la 500 comentari postezi pe 500 bloguri diferite, sau?
Ma intereseaza si pe mine, as dori lista cu bloguri daca se poate :)
Salut,
Ma intereseaza si pe mine o lista de bloguri
Mersi!
Vreau si eu pm cu lista. Multumesc!
Salutare, lista nu o fac publica pentru ca multi copii se trezesc sa plece cu ea si sa o foloseasca , blogurile sunt aceleasi sau diferite adica este un mix ( nu mai mult de 2-3 comentarii per blog ) , blogurile sunt romanesti si destul de cunoscute/vizitate .
Daca vreti unicitate adica 1 comentariu un blog pretul creste, de ex pretul la 500 comentarii va fi 35 Euro.
Merci pt lamuriri.
Inca o intrebare. Daca aleg pachetul de 100 de comentarii, cam cate bloguri unice vor fi? Daca sunt doar 10 bloguri unice si pui si 10 comentarii pe blog, nu ma ajuta prea mult. Dar daca e cum zici tu, 2-3 comentarii pe blog, inseamna ca-s vreo 30-50 de bloguri unice, ceea ce-i ok.
Inca o chestie. Sunt spamate blogurile astea? Daca sa zicem ca primesti acu de pe seopedia 50 de job-uri pt primul pachet. Pt toti pui link-uri pe aceleasi pagini? Pt ca in felul asta, sunt sanse sa se creeze pattern-uri care sa duca la o eventuala penalizare a tuturor site-urilor pe care le promovezi. Cand vede google 50 de site-uri link-uite de pe aceleasi 100 de pagini, bate la ochi :)
Nu, pachetele livrate contin circa 30-50 bloguri cum spui tu, iar daca o sa am un spike de comenzi voi schimba blogurile, in caz totusi ca nu voi face fata comenzile vor fi suspendate o perioada.
un review careva?
Si eu sunt interesat....a cumparat cineva pana acum?
Daca nu, ma bag eu primul :P pt 5 euro....
Astept un PM cu datele de plata !
V-am dat PM , inafara de voi doi momentan nu mai accept comenzi pana nu termin.
Multumesc Matei, Confirm, colaborarea a inceput !
Ma poti pune pe lista de asteptare, iar dupa ce termini cu ei si vad un review cumpar si eu mai multe pachete. Multumesc
Da, desigur cei ce posteaza aici ( maxim 3 ) vor fi urmatori clienti dupa finalizarea colaborarilor. Maine incep postarile pentru cei ce au in acest moment comenzi active.
Salut, daca totul decurge ok, anunta-ma si pe mine cand esti iar disponibil.
Astept si eu mesaj cand esti disponibil !
la fel aici. Mersi!
mai e valabila?
Din pacate nu, am avut ceva probleme cu timpul si unii clienti nu sunt multumiti, decat sa imi aud vorbe voi inchide acest serviciu :) , voi termina doar la cei ce au comenzi la mine.
Toate cele bune.
Matei, da-mi voie sa iti fac un review scurt.
In data de 22 ianuarie, stabilim sa lucram impreuna.
In data de 22 ianuarie, ceri explicit sa-ti fac plata in avans, ca sa nu cumva sa te risti cu mine!
In data de 22 ianuarie, primesti banii si link-urile pentru comentarii.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi dai PM "cum ca" ai avut probleme personale si ca te apuci de treaba de azi/maine.
In data de 7 februarie (dupa 16 zile) imi ceri sa-ti trimit link-urile.
-----------------
Ti-am explicat si pe PM, este doar bataie de joc. Am acceptat oferta ta, am facut plata in avans, te-am lasat sa-ti faci treaba. Dupa 16 zile imi ceri link-urile?
In data de 7 februarie, am cerut banii inapoi. Am primit un raspuns ca nu sunt, urmeaza sa-i primesc candva saptamana viitoare.
Ii astept.
Ai specificat ca nu stai " in banii mei", da-mi voie sa-ti specific ca eu stau in "banii mei" care stau de 16 zile la tine!
----------------
Am comandat serviciile tale si am promis un review. Il ai.
Bravo, felicitari, mersi de review ti-am zis ca am avut PROBLEME PERSONALE daca nu intelegi e strict problema ta.
Aceeasi problema o am si eu. Avand in vedere si desfasurarea faptelor:
-iti returnez banii cand pot de repede (Paypal)
-da-mi un cont de banca ca nu mai folosesc Paypal
-nu mai raspunde la emailuri
cred ca putem spune ca baiatul nu e neserios, e un tzepar. Nu stiu cum se procedeaza, dar ar fi frumos daaca i-ar fi suspendat contul ca sa nu mai aiba si altii probleme.
Vedeti ce bine e sa asteptati dupa un review? Eu niciodata nu mai cumpar hosting fara sa citesc un review, ca sa nu fiu nevoit sa aplez la autoritati: http://forum.seopedia.ro/hosting/314...eserioasa.html Acum citesc reviewuri despre orice :) Va sfatuiesc sa faceti la fel!
Rog stergerea postului meu.
Mie mi-a sters linkul de pe site dupa ce l-am platit pe 1 an din data de 14.01.2015. Vad ca are timp sa scrie pe blog si sa stearga linkurile platite cu toate problemele personale.
Chiar nu i se poate inchide contul?
In cazul in care i s-ar bloca contul, ai impresia ca s-ar rezolva problemele mai repede decat daca ar avea sansa sa raspunda/posteze?
Ontopic: Acest individ face parte din randul teparilor mici cu pachetele respective, dar celor cum este colegul bass un sfat va este util, nu va agrenati in parteneriate de lunga durata cu plata in avans cu colegi noi si mai ales cu negative incasate.
Am ajuns la impresia ca unele persoane, vin aici fac un cont, trag o teapa de 20-30 euro...se bucura ca are banii se iesit in oras si apoi dispar. Eu am patit-o de 3 ori in 3 luni cu useri noi.
Toata lumea imi reprosaza ca nu dau nume, acuma am sa o fac(O sa dau numele titularului de cont sau PP unde am platit si au disparut).
-Olaru Ovidiu am cumparat 4 advertoriale la pretul de 50 Euro. Conditia a fost sa publice 2 si apoi fac plata. A publicat 2 , am platit, dupa care a disparut, in 3 zile primele 2 articole au fost sterse.
-Pauna Elena cumparat link, platit 10 euro, nici in ziua de azi nu am vazt link-ul sau un reply de la ea.
-Matei Iurea platit 10 articole livrate 6, apoia disparut, nici nu stiu daca cele 6 mai sunt active pe siteurile respective.
Domnul Matei Irinel mi-a promis ca in decursul acestei luni imi va trimite banii inapoi. Astept
Daca aveti nevoie de comentarii, va pot oferi eu. Pretul este de 1.5 euro/10 comentarii, la o comanda de minim 150 tariful se discuta. Plata inainte sau dupa. Adaug comentarii pe bloguri romanesti, diferite nise, in mare parte predomina cele personale/generale. Plata prin paypal sau transfer bancar. Ofer si proba daca este cazul.
Acest individ face parte din randul teparilor mici cu pachetele respective, dar celor cum este colegul bass un sfat va este util, nu va agrenati in parteneriate de lunga durata cu plata in avans cu colegi noi si mai ales cu negative incasate.
Cu ce se deosebeste oferta ta in a nu fi teapa ? Cumva iei banii dupa finalizare ?
Desigur ca accept plata si dupa, nu este o problema.
Bass@, crezi ca mai comanda cineva ?
@felix el se referea la faptul ca ar putea deschide un nou topic in care sa ofere acest serviciu din nou si sa faca la fel.
@Bass stai linistit ca sigur se gaseste unul dintre noi sa posteze acolo un link spre acest topic :)
Si eu condisder ca ar trebui banat, desi nu e o solutie, atat timp cat aprobarile conturilor nu se fac in urma unor recomandari, de exemplu a membrilor deja existenti.
Numarul teparilor a crescut foarte mult si sper ca in final comunitatea sa nu aiba de suferit, acesta a fost si principalul motiv pentru care am cerut o parere, daca cineva a cumparat, si am facut foarte bine.
Imi cer scuze pentru dublu post.