Din nou valabil.
Am loc de o colaborare (2 articole/zi/săptămână/valabil în zilele lucrătoare).
Detalii în privat.
Din nou valabil.
Am loc de o colaborare (2 articole/zi/săptămână/valabil în zilele lucrătoare).
Detalii în privat.
Scriu articole în română și engleză.
Graphic designer: logo, banner, etc.
Post eronat!
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 28th August 2015 la 14:12.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
@Rapsodia, prețul mi l-am făcut eu.
Niciodată nu am lucrat pe cât cere el. M-a luat un pic prin surprindere că vinde așa ieftin, însă din câte mi-a zis azi la telefon, ar fi fost 2 categorii de articole, ale mele (calitative) și cele gen bulk, vândute aici, pe seopedia. Deși, hai să fim serioși că nu-ți trebuiesc profesori și jurnaliști pentru articole gen bulk. Cred că ne-am cam țepuit cu toții.
Din nou disponibilă pentru seturi mici de articole, de până în 10 (asta însemnând 4000-4500 cuvinte adunat).
Un set de 10 se va livra în cel mult o săptămână de la comandarea acestuia, iar prețul îl discutăm în particular, depinzând mult de complexitate, numărul de cuvinte, limba în care le doriți (engleză sau română) sau temă. Scriu pe (aproape) orice subiect.
Detalii PM.
Așa cum am spus, valabil numai pentru calupuri mici de articole. Și pot accepta numai câte unul pe săptămână.
Mulțumesc tuturor celor ce mi-au scris până acum pentru colaborări de lungă durată, însă nu-mi permite timpul să mai iau colaborări lungi în plus față de cele pe care deja le am. Revin cu un mesaj când mă voi elibera.
Reînoiesc oferta. Am două locuri libere pentru română și engleză, așa că, dacă există doritori, primesc oferte.
Cu mențiunea că voi începe colaborarea de lunea viitoare întrucât această săptămână am de terminat niște proiecte.
Din nou valabil pentru articole în română și engleză. Am loc de o colaborare.
Salut,
Poti sa trimiti cateva articole scrise de tine si o oferta de pret in PM?
Merci!
Am loc din nou pentru o colaborare (sau două - depinde) în limba română. Deși recunosc faptul că prefer stilul editorialistic, mă pot mula pe diverse teme.
Pentru detalii, PM.
Liber din nou pentru 2 colaborari. Detalii PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)