Postez pe o serie de grupuri Facebook mesajele voastre. Aceste mesaje pot fi de genul vanzarii unui produs, anuntarii unei reduceri, o stire de interes larg sau prestarea unor servicii.
Voi face o singura postare/zi, la ce interval de timp doriti voi intre postari si voi incepe postarea la ce ora doriti voi.
Postarile vor contine un mesaj, link si poza si se posteaza in felul urmator:
- postarea unei stiri sau unui articol se va face pe 250+ grupuri
- postarea unui produs de vanzare sau serviciu cu link catre site-ul vostru se va face pe 300+ grupuri
- postarea unui produs second de vanzare sau un serviciu, fara nici un link se va face pe 350+ grupuri
Oricare din seriile de grupuri de mai sus cuprind un minim de 2 milioane de membrii.
Ca sa va faceti o idee asupra rezultatelor:
- Duminica 13 oct am postat pe aproximativ 300 de grupuri un produs de vanzare si s-au dat circa 230 de click-uri
- Luni 21 octombrie ora 18 am postat pe 170 de grupuri prezentarea serviciilor unui site banal si s-au dat circa 75 de click-uri
Prin urmare, numarul de click-uri poate varia in functie de ora postarii si e direct proportional cu interesul asupra produsului/serviciului vostru, click-uri dand strict numai persoanele foarte interesate de oferta postata.
Preturi postari:
- postarea unei stiri sau unui articol - 8 euro
- postarea unui produs sau unui serviciu cu link - 10 euro
- postarea unui produs sau unui serviciu fara link - 12 euro
Plata prin PayPal sau transfer bancar.
Aceste postari nu merita pentru:
- vanzari din afiliere
- vanzarea unor produse care nu prezinta interes imediat
- cei ce doresc trafic pe site, trafic ce-l monetizeaza doar prin adsense
Aceste postari merita pentru:
- obtinerea unor link-uri din Social Media
- cresterea numarului de link-uri nofollow catre site
- vanzarea unui obiect second hand
- vanzarea unor produse ce sunt foarte cautate
- prestarea unor servicii ce sunt foarte cautate
- un mic boost al traficului pe site, trafic ce e direct proportional cu interesul asupra serviciului/produselor vandute
- cei care au o stire "bomba", ce trebuie sa faca buzz
- cei ce ofera reduceri la un serviciu/produs popular
- scaderea bounce rate-ului - la site-urile mele am observat un bounce rate cuprins intre 0 si 20 la vizitele venite din SM
- branding
Pentru alte detalii, pot fi gasit pe PM sau pe formularul de contact de pe SeoAds.org
Doritorii sunt rugati sa trimita detalii despre produs/serviciu, o poza reprezentativa si un link. Cu cat mesajul e mai interesant, cu atat rezultatele vor fi mai bune. Imi rezerv dreptul de a refuza postarile pe care le voi considera nepotrivite.
Pentru testare si un feedback in acest post, fac o postare gratuita unui membru cu vechime si reputatie minima de 6 patratele verzi.