Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Consiliere pentru alegerea niselor

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit Consiliere pentru alegerea niselor

Salutare

In activitatea mea online am facut alegeri mai bune sau mai putin bune. Am ales nise care credeam ca vor fi in top pentru ca in 2 luni sa pice. Am ales nise care au mers luni bune sau nise care imi mai aduc un venit si acum.

Caut pe cineva care sa ma consilieze in alegerea unor nise bune pentru viitoare proiecte. Nu este vorba de afiliere, vanzari. Un exemplu de consiliere ar fi:

Alege sa faci un proiect pe imobiliare pentru ca se vand apartamente si vile ca painea calda!

Este doar un exemplu random ca sa va faceti o idee. O sa vreau ideea dezvoltata mai mult de atat:
    • Nisa pe care mi`o recomanzi
    • Motivele pentru care as face un site pe acea nisa
    • Cum pot monetiza siteul
    • Cautari lunare exacte, locale
    • Concurenta si investitia de care e nevoie pentru a putea deveni un concurent important pe acea nisa

So, cam asta e ideea. Daca este cineva doritor sa ma ajuta cu aceasta problema, contracost, discutam via PM

Multumesc
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

@Vali, o nisa care pentru mine este profitabila, pe tine te poate impinge la faliment. E de preferat sa iti dezvolti proiectele pe nisele pe care le cunosti foarte bine, si unde crezi ca intr-adevar ai ceva de spus, nu pe o nisa care iti spun eu ca este profitabila. my 2cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    @Vali, o nisa care pentru mine este profitabila, pe tine te poate impinge la faliment. E de preferat sa iti dezvolti proiectele pe nisele pe care le cunosti foarte bine, si unde crezi ca intr-adevar ai ceva de spus, nu pe o nisa care iti spun eu ca este profitabila. my 2cents.
    Desigur, sunt perfect de acord. Cel mai ok e sa faci un proiect pe o nisa pe care o cunosti foarte bine, insa eu din propriile experiente stiu ca ma pot adapta si la chestii noi. Daca cineva imi da motivele necesare sa cred ca o nisa poate aduce profit, o voi incerca daca am macar putin habar de ea. Am scris eu sute de articole despre panouri solare, constructii din structuri de fier, din lemn, centrale termice, peleti, etc, si a fost bine. De asta cer consiliere pentru a vedea care sunt optiunile, macar.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

De acord cu Robyroy aici... Nu te baga pe nise despre care nu prea ai cunostinte sau nu te pasioneaza. Orice vrei sa faci, daca vrei sa ai succes, trebuie sa te implici si sa faci cu pasiune.

Acum, depinde si de tipul de site pe care vrei sa-l lansezi. Daca vrei sa faci niste site-uri micute pt adsense si nu prea ai de gand sa te implici prea mult, e usor: pui pe cineva sa-ti scrie articolele, tu le pui pe site, eventual pui pe cineva sa-ti puna link-uri si gata... Astepti sa-ti vina banii, care pot veni sau nu, depinde de nisa aleasa. Insa daca vrei sa faci un proiect ceva mai serios, pe care n-ai de gand sa-l monetizezi prin adsense si zeci de bannere pe site, atunci e cel mai bine sa faci ceva legat de un domeniu care-ti place

PS: daca o nisa ar fi asa de buna, nu ti-ar "vinde-o" nimeni pt o suma infima. Daca eu gasesc o nisa faina (multe cautari, competitie mica, CPC mare, etc), atunci fii sigur ca prefer sa investesc eu o suma X si sa scot profit in cateva luni, decat sa-ti spun tie ideea pt o suma infima, care oricum nu se poate compara cu un venit pasiv. De aceea daca ai vazut in toate programele, ebook-urile, video-urile in care mari "guru" ai marketingului afiliat (mai ales pe .com) ofera sfaturi, de obicei dau exemple nise saturate, nise cu care ei au inceput cu ani in urma, dar care acum sunt f competitive. Fii sigur ca ei gasesc zilnic alte noi nise, ca doar cu asta se ocupa, dar prefera sa investeasca ei in ele

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

LE: exemplu de nisa ok... "kitchen faucet reviews".... site de 2 luni, cu vreo 10-15 articole, peste 500$ lunar din amazon affiliate, vandut pe flippa cu vreo 7k E parca (sper sa nu il confund cu altul). Acolo poti gasi nise faine, dar totusi sa tii cont si de faptul ca cei care fac acele site-uri au experienta, deci daca vezi un site de 2 luni vandut cu cateva mii de euro, sa nu crezi ca-i chiar asa usor si poate oricine... E nevoie de ceva experienta
    Signatura lipsa

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    667
    Putere Rep
    31

Implicit

Tymbark, pot afirma ca sunt de acord si cu tine. Totul iese mai bine atunci cand lucrezi cu pasiune la un proiect dintr`o arie in care mai ai si cunostinte. Siteurile ce vreau sa le fac nu sunt micute, pentru AdSense, cu alea ma descurc singur. Insa vreau ceva proiecte mai mari, de anvergura, la care cu siguranta voi mai plati pe X, Y sa faca articole, sa ma ajute cu ceva SEO.

Apoi, eu am pus intrebarea crezand ca sunt printre noi si persoane care poate nu isi permit sa investeasca si vor macar sa faca un ban dintr`o idee. Plus ca multi nici nu au curajul sa riste sa bage bani chiar daca ar crede intr`o idee buna. Si mai vad, lucrand cu unii programatori, urmatoarea chestie:

Neah, eu prefer sa lucrez pentru alte persoane, nu vreau eu sa imi fac mie siteuri
    Asta cand ii intreb de ce nu fac pe cont propriu ceva, vazand cat de buni sunt. Asa cum sunt programatori care nu vor sa riste, sunt si omuleti cu idei care nu vor sau nu pot sa o faca. Si o suma buna pe o idee nu strica.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Parerea voastra pentru alegerea unui domeniu .com
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th March 2012, 15:44
  2. Consiliere legala gratuita
    De cristianionescu în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 63
    Ultimul Post: 3rd December 2011, 18:48
  3. review consiliere-psihologica.ro
    De Ciprian.Olaru în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th November 2011, 19:44
  4. Consiliere legala gratuita
    De cristianionescu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 29th October 2011, 22:33
  5. Putin ajutor pentru alegerea categoriei potrivite?
    De indiscutabil34 în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th August 2011, 03:50

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •