@Valentino: sunt multe lucruri neadevărate sau parțial adevărate în ce ai spus tu, dar ai și omis alte chestii. Da, am amânat și am tot amânat de câteva ori, iar de la începutul lunii octombrie nu am avut niciun fel de activitate în online (pe seopedia intram din greșeală). Am intrat în anul 3 și am fost foarte ocupat până acum și o să mai fiu o perioadă. Ca dovadă că nu am activat, vorbește cu userul „eterna” care mi-a trimis mail să îi trimit contul pe care să îmi facă plata pe niște servicii - am primit mailul, dar nu am avut timp să răspund. Nu e o sumă mare, dar e mai mare decât cei 50 de lei pe care îi ai de recuperat de la mine.
Într-o zi (am dovadă pm-urile) am vorbit și am rămas să îți returnez o parte din bani înapoi - partea cealaltă de bani a fost oprită pentru serviciile pe care le-am dus la bun sfârșit. Însă după trei zile de așteptat după ibanul tău, te-ai răzgândit.
Am lucrat cu câțiva useri de pe seopedia și pot să îți spun cu cine și să îi întrebi - lucrez de 5-6 luni cu todosin pentru câte 2 articole pe zi și nu am întârziat niciodată etc. La tine am amânat și din cauza motivelor anunțate de tine (apropo: am fost la mare o săptămână, nu o zi - deci o săptămână am fost ocupat; știi bine că mi s-a ars laptopul și am stat încă 2 săptămâni până să îmi iau altul), dar și din cauza modalității tale de a vorbi. Nu vreau să spun mai multe.
Te rog, trimite-mi odată ibanul ăla, pentru că vreau să îți dau banii înapoi și să rezolv totul.
Mulțumesc și o seară frumoasă.

Răspunde cu citat