Personalizare Wordpress
Am nevoie de cineva care se pricepe foarte bine la Wordpress sa configureze un blog, sa adauge pluginuri potrivite, sa aleaga o tema potrivita pe care sa o personalizeze corespunzator.
Vreau sa fac un blog atasat la un site Blogul Mamicilor in fiecare membru sa poata posta articole si o sa am nevoie de
- un design compatibil cu site-ul principal, (poate fi facut si de alta persoana diferita de cea care realizeaza codare tema, configurare si modificare site)
- cred ca ar fi bun un template pe 3 coloane, daca este cazul cumpar o tema buna
- casuta de logare distincta
- posibilitate de conectare prin facebook,
- preferabil sa se poata adauga si edita articolele din frontpage, fara sa fie necesar a se loga din back.
- nofollow implicit pentru link-urile externe si posibilitatea de whitelist cu domenii cu link dofollow (nu vreau sa fiu bombardat de articole de tip spam)
- un meniu superior,
- posibilitate de organizare articole in functie autor, ca si cum fiecare autor ar avea propriul blog si ar fi minunat daca exista si posibilitatea de a se putea crea automat si subdomenii de genul maria.mamicamea.ro in care sa fie prima pagina cu lista de articole.
- alte facilitati
Va rog doar useri seriosi si cu experienta in WP, stiu si eu putin WP dar insuficient si nu am timp sa ma ocup si de asta
va rog contactati-ma pe messenger id: catanicox
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama