Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: Cream site-uri de prezentare in HTML, CSS, JS si FLASH, bannere etc

Afișare hibrid

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Acest website este optimizat pentru GOOGLE CHROME pentru o navigare mai rapida si afisare corecta.
    Nu ma refer strict la site-ul tau sau serviciile tale, insa astfel de mesaje nu cred ca ar avea ce sa caute pe un site de asemenea "grad". Mai indicat ar fi sa zici ca recomandati acel browser.

Daca vad acel mesaj ma duce cu gandul ca nu ai putea sa dezvolti un site vizibil corespunzator prin anumite browsere. Lucru neprofesional, chiar daca este adevarat ori nu. Am vazut asemenea mesaje pe site-uri ale unor firme destul de mari, lucru destul de rusinos.
    Este un punct de vedere strict din partea unui posibil client ori simplu vizitator. Acel mesaj duce cu gandul la anumite limitari, iar clientul nu trebuie sa auda astfel de lucruri.

Hapiuc Robert este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Sibiu
    Posturi
    417
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Nu ma refer strict la site-ul tau sau serviciile tale, insa astfel de mesaje nu cred ca ar avea ce sa caute pe un site de asemenea "grad". Mai indicat ar fi sa zici ca recomandati acel browser.

Daca vad acel mesaj ma duce cu gandul ca nu ai putea sa dezvolti un site vizibil corespunzator prin anumite browsere. Lucru neprofesional, chiar daca este adevarat ori nu. Am vazut asemenea mesaje pe site-uri ale unor firme destul de mari, lucru destul de rusinos.
    Este un punct de vedere strict din partea unui posibil client ori simplu vizitator. Acel mesaj duce cu gandul la anumite limitari, iar clientul nu trebuie sa auda astfel de lucruri.
    Unele lucruri absolut nu merg pe Gecko sau Trident.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Portare din HTML in FLASH
    De cristian.ene în forumul Client side
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 14th June 2011, 17:25
  2. Site de prezentare, un pic de ajutor va rog
    De Robert în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2011, 10:56
  3. Bannere Statice sau Flash ?
    De Lupanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 16th June 2010, 10:06
  4. Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 29th March 2008, 11:29
  5. Validare cod HTML - problema Flash...
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th September 2006, 17:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •