Bine punctat
tocmai asta e secretul nostru . Sunt siteuri de pe care nu sunt sterse decat cam 10 % maxim . Sunt urmarite de mult timp si alese pe spranceana ca altfel chiar nu are sens . Aici ai punctat corect.
Cele de tipul 2 sunt in teste dar avem foarte multe asa ca ramanem sigur cu multe bune..
Primele Wikies sunt acolo de 3 saptamani deja !! Am pus pentru un client de-al nostru cam 150 si sunt vreo 50 care sunt sus dupa 3 spatamani.
Incercam sa facem treaba cat mai bine .
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
E un serviciu pe care nu il recomand pentru rezultate . Este doar pentru a filtra linkurile puternice de tip edu sau pr mare ca sa nu fie batator la ochi pentru Google .
daca vreti pentru diversitate.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
In cazul asta doar tu . Iar in ceea ce priveste No follow , uitati-va mai atent la primele . E softul de tip Wiki ca si la wikipedia ... Stilul lor de codare ..
Sa inteleg ca linkul de la Wikipedia e prost ???
Doar tu vei fii pe pachetul asta . Uitasem sa mentionez ca se vo da ping cu Ping-o-Matic! la fiecare url.

Adica sa aiba acolo macar un PR 2 si ceva backlink-uri, sa stie google de el
Asa, probabil exista zeci de mii, cum zici tu, dar sincer si eu ma indoiesc de utilitatea lor. De aceea prefer mai degraba sa platesc 20 de $ pe 100 de bookmark-uri de calitate, decat 30$ pentru 500-700 de bookmark-uri. Dar na, asta depinde de fiecare cum prefera