Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Caut firma pentru realizare site de comert electronic - Brasov

ciprian2006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th August 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    97
    Putere Rep
    34

Implicit Caut firma pentru realizare site de comert electronic - Brasov

Vreau sa precizez de la bun inceput, ca nu e un proiect de genul "hai sa vindem si noi online", e un proiect ambitios prin care atacam primele locuri din nisa noastra. In momentul de fata se face un audit al pietei.... pentru pozitionare, stabilire naming, strategii de promovare, etc. Asta pentru a va face o parere despre proiect.

In prezent suntem in cautrea unei firme care sa se ocupe de programare. Cautam o firma care are un portofoliu destul de stufos pe partea de comert electronic sau cel putin un proiect prin care a dezvoltat un site de comert electronic competitiv (competitiv inseamna ceva de genul pcgarage.ro, f64.ro, etc.)

Am prefera ca aceasta firma sa fie din Brasov, dar analizam toate ofertele pe care le primim. Daca lucrati sau ati colaborat cu o asemenea firma sa rog sa ma contactati.

Ciprian

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Prin faptul ca te limitezi la un areal anume (BV) iti scad sansele extrem de mult. Pentru cineva care spune ca plateste un audit si vrea ceva high level mi se pare cam absurd sa te cramponezi de localizarea dezvoltatorului. Oare cei enumerati de tine au gandit la fel ?
    Ca sa iti atingi scopul poti alege o companie de oriunde de pe glob atata vreme cat iti ofera ce ai cerut. Right?
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th August 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    97
    Putere Rep
    34

Implicit

am scris ca am prefera sa fie din Brasov si ca analizam toate ofertele primite ....

StarNET este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.429
    Putere Rep
    34

Implicit

@ EHR, adevarul este ca atunci cand vorbesti de realizarea unui astfel de site este necesar un contact direct intre cele 2 parti, mai multe intalniri si asa mai departe. Este mult mai facil daca amandoua partile sunt din acelasi oras ...

@ciprian, ai PM
    Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
    Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com

EHR
    EHR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    1st November 2010
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    48
    Posturi
    436
    Putere Rep
    35

Implicit

Ținând cont că ești din Brașov nu te voi contrazice ca să îți faci o impresie greșită despre ideea postului meu de mai sus (read: lobby).
    I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Ai nimerit la fix Ciprian.

Ca idee, propunerile mele.
    Pentru a vedea ultimele inovatii, arunca un ochi la cine participa anul acesta la Gala Premiilor in E-commerce: Ei au intrat in Academia de eCommerce!

Firme specializate
    Adrian Zamfira, brasoveano-bucurestean, KuBu Commerce - magazine online la cheie , amic. Daca ai participat la Brasov Internet Festival (mai 2011), Adi a afirmat ca ofera gratuit platforma pentru orice magazin. Trebuie sa-mi setez doar dns si am deja un magazin online (nu am apucat). Magazin relevant: floria.ro

UIS - Ultimate Interactive Studio Magazin relevant vexio.ro (concurent) pentru care am toata stima.

Soft magazin online si webdesign pentru magazine online integrate cu software ERP - ContentSpeed O stima imensa pentru documentatia oferita. In cateva zile iti pot da mai multe detalii intrucat am dat deja cateva specificatii noi pentru un client pe papetarie.

Daca tot esti in faza de documentare, arunca un ochi si la pagina scop site care sper sa te ajute in alocarea resurselor: Pagina Scop website

Succes
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th August 2006
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    97
    Putere Rep
    34

Implicit

mersi

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Ai nimerit la fix Ciprian.

Ca idee, propunerile mele.
    Pentru a vedea ultimele inovatii, arunca un ochi la cine participa anul acesta la Gala Premiilor in E-commerce: Ei au intrat in Academia de eCommerce!

Firme specializate
    Adrian Zamfira, brasoveano-bucurestean, KuBu Commerce - magazine online la cheie , amic. Daca ai participat la Brasov Internet Festival (mai 2011), Adi a afirmat ca ofera gratuit platforma pentru orice magazin. Trebuie sa-mi setez doar dns si am deja un magazin online (nu am apucat). Magazin relevant: floria.ro

UIS - Ultimate Interactive Studio Magazin relevant vexio.ro (concurent) pentru care am toata stima.

Soft magazin online si webdesign pentru magazine online integrate cu software ERP - ContentSpeed O stima imensa pentru documentatia oferita. In cateva zile iti pot da mai multe detalii intrucat am dat deja cateva specificatii noi pentru un client pe papetarie.

Daca tot esti in faza de documentare, arunca un ochi si la pagina scop site care sper sa te ajute in alocarea resurselor: Pagina Scop website

Succes

goree este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th November 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    77
    Putere Rep
    0

Implicit

ciprian2006...nu cred ca locatia este importanta, cat timp serviciul prestat este bun si costul acceptabil
    daca vrei te pot ajuta cu integrarea unui magazin online, dai o bere si cat consideri ca iti permiti si merita
    salut

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Studiu Comert Electronic 2010
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 8th December 2010, 14:25
  2. forum comert electronic
    De ibaldazar în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 1st March 2010, 19:20
  3. Studiu comert electronic
    De danielbuca în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 10