5 directoare.
Versiune printabilă
Fa-mi un pret pentru cate 2 articole pentru fiecare director, articole in romana am
Ai PM.
Primele trei persoane vor plati doar 5 euro pentru un articol (inclusa si traducerea)/300 - 350 de cuvinte, iar doar pentru traducere, 2 euro.
Nu se-ncumeta nimeni? Repet, platiti doar daca sunt aprobate.
Pachet 1
-3 advertoriale (+5 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Un articol (la alegere) va fi tradus si publicat intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 10 euro.
Pachet 2
-6 advertoriale (+10 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Doua articole (la alegere) vor fi traduse si publicate intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 18 euro.
Pachet 3
-9 advertoriale (+14 link-uri/200 - 250 de cuvinte);
Bonus: Trei articole (la alegere) vor fi traduse si publicate intr-un director web strain (am specificat tara);
Pret: 25 de euro.
Advertorialele vor fi publicate pe scriudetoate.com (PR 2) sau/si ebogdan.info (PR 0), alegerea va apartine.
am colaborat si eu.
multumesc!
Multumesc frumos si eu, Todosin.
Am doua articole ce urmeaza sa le public, dar inainte de-a le publica vroiam sa va intreb, e cineva care doreste doua link-uri in ele (2.5 euro/2 link-uri)? Unul e despre reduceri, iar altul despre diete/cum sa-ti mentii greutatea. Unul va fi publicat pe nisa lui, cel cu dieta.
Pot s-astept pana maine la ora 12 la amiaz.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ultimul "anunt" nu mai e valabil.
Am nevoie urgent de bani, asa ca, la comandarea primului pachet, primiti o inscriere gratuita in directoare straine, doua daca alegeti al doilea pachet si trei daca alegeti al treilea pachet . Din pacate, pot accepta doar plata prin transfer bancar. Azi sau niciodata, adica "oferta" e doar azi valabila, azi am nevoie de bani.
SUPER OK, am colaborat, recomand