Cristi, genul asta de "practica profesionala" e un win-win pentru ambele parti. Asa am invatat si eu SEO, lucrand alaturi de clientii din freelancing cot la cot, pe sume de multe ori destul de mici.
Dar am o alta idee. Posteaza aici proiectul care tu crezi ca a esuat si incercam sa-l analizam, poate gasim greselile impreuna.
In plus, cum determini ca un proiect e esuat?Ti-ai fixat anumite target-uri pe care nu le-ai atins? Pentru ca in SEO target-urile mai bine le iei cu "a pinch of salt", vorba americanului. Nimeni nu iti poate garanta un target estimativ, pentru simplul fapt ca nu ai cum sa detii control total asupra site-ului pe care il optimizezi, asupra pieteii, asupra SERPs.

Ti-ai fixat anumite target-uri pe care nu le-ai atins? Pentru ca in SEO target-urile mai bine le iei cu "a pinch of salt", vorba americanului. Nimeni nu iti poate garanta un target estimativ, pentru simplul fapt ca nu ai cum sa detii control total asupra site-ului pe care il optimizezi, asupra pieteii, asupra SERPs.
Răspunde cu citat