Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Imprumut la banca

Revers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    29
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

Implicit Imprumut la banca

Salut, as dori sa fac un credit de nevoie personale, nu stiu daca am ales categoria potrivita dar as vrea sa va cer o parere. Prima banca la care am incercat a fost ING dar am fost respins pe motiv ca "sunt prea tanar". Cei de la ING au fost foarte amabili, am deschis chiar si un cont la ei pentru ca au acele bancomate la care poti face depuneri pe card, deci am scapat de cozile de la transilvania.

Ce alte banci puteti sa imi recomandati ? care au o dobanda mica si o rata fixa. Creditul de care am nevoie este 20.000 de lei pe o perioada de 5 ani, venitul meu este 1.800 lei/luna si am vechime de 1 an si 2 luni la locul de munca. Varsta 20 de ani.

nrb220 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    8th February 2014
    Posturi
    238
    Putere Rep
    20

Implicit

Din cate vad ai o experienta "urata" cu Transilvania, dar cred ca acolo o sa găsești cel mai convenabil imprumut.

Când soliciți un împrumut, trebuie sa îndeplinești anumite condiții, cum ar fii: contract pe o perioada nedeterminată, vechimea companiei unde lucrezi, numărul de angajați, etc..

Poți încerca și la Raiffeisen. In rest, din experienta nu iti recomand alte bănci.

Vezi cetelem, parca au oferte bune acum de sărbători.
    Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com

Revers este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    19th June 2015
    Vârstă
    29
    Posturi
    40
    Putere Rep
    17

Implicit

Despre CEC Bank ce parere aveti? am citit doar pareri rele despre Raiffeisen pe internet si imi da putine semne de intrebare, nu am nici o treaba cu transilvania am card la ei de aproape 2 ani si l-am folosit destul de mult, doar ca nu imi intra nici un ban pe el doar ce depun eu si mereu cand mergeam sa depun stateam cel putin 10 minute la coada. Asa la ING introduc banii direct in bancomat si fac treaba asta in mai putin de 10 secunde. Fara semnaturi, fara buletin, fara acte. Un card, o parola si ai banii in cont, in plus la transilvania serviciul de sms e taxabil daca vrei sa vezi cati bani mai ai pe card, la ING este gratuit si ai si internet banking.

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    33

Implicit

fiecare banca are normele ei de creditare si profilul de client in functie de varsta, vechime in munca, vechime in colaborarea cu bancile in trecut in materie de creditare, venit lunar net...
    un raspuns exact il poti afla daca te duci si aplici la mai multe banci, vei afla exact unde te incadrezi.

uite la transilvania au un calculator chiar pe pagina lor aici la 20.000 lei ai aprox o rata de 424 lei lunar adica aproape 25% din venitul tau net
    Lucrurile nu sunt greu de facut, ceea ce e greu e sa te pui in starea de a le face...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Banca Transilvania
    De Cartis Dragos în forumul Servicii bancare
    Răspunsuri: 22
    Ultimul Post: 14th November 2012, 17:40
  2. Mic imprumut
    De Mihai Alexandru în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 25th August 2011, 15:19
  3. Pshihing banca Transilvania
    De romania inedit în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 28th April 2009, 16:01
  4. spam banca transilvania?
    De Robert în forumul Raportari Phishing - Banci/Servicii etc.
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 25th June 2008, 11:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •