toto, cardul de la BRD poate fi si in RON? Adica pot plati Adwords in RON de pe un card VISA Classic in RON?
later edit: facturile emise de google sunt emise in RON? Pot fi introduse in contabilitatea romaneasca?
toto, cardul de la BRD poate fi si in RON? Adica pot plati Adwords in RON de pe un card VISA Classic in RON?
later edit: facturile emise de google sunt emise in RON? Pot fi introduse in contabilitatea romaneasca?
Ultima modificare făcută de Pache; 10th October 2006 la 12:11.
visa electron in lei de la bcr merge perfect.
daca nu gresesc odata ce ti-ai facut contul adwords si ai selectat usd nu cred ca mai poti sa-l schimbi pe lei
Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.
mai ce recomand eu.... Visa de la ING....platile sunt rapide....la BT...stiu ca lua si 3 zile sa ajunga banii....asa la ING instant aproape
Eu am folosit cardul Mastercard Mondo (detalii despre el gasiti la ei pe site) de la BT pe net si nu am avut nici o problema ... e drept pana acum nu am cumparat decat domenii si un produs de pe un magazin online. dar totul a mers fara probleme.
Am si eu un card Visa Electron de la ING, l-am folosit pana acum fara probleme pt plati online (domenii la GoDaddy si hosting la ResellerZoom), dar in dimineata asta am incercat sa platesc 2 domenii la GoDaddy si mi-a zis ca este o problema cu cardul. Bani stiu sigur ca am pe el, am bagat aseara. A mai avut cineva probleme in ultima vreme cu platile online de pe card ING? (damn, sper sa nu fiu nevoit sa alerg dupa un nou card)
semnatura conforma cu regulamentul
Mastercard Mondo de la BT merge foarte bine. L-am folosit la domenii, hosting si multe altele si nu am nici o problema. Cu 35.000 lei vechi si-un buletin iti deschizi cont la BT si in o saptamana ai cardul (care e gratis).![]()
mastercard mondo de la transilvania sau taifun de la bancpost sunt cele mai bune
eu folosesc mondo
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)