Tot nu merge. Am incercat de mai multe ori si nu merge. In momentul in care inlocuiesc codul, se strica tot (nu mai pot sa postez sau sa vad mesajele). Ti-am dat un link. Daca ai timp, poti sa-l downloadezi si probezi. Cand ai timp ca pot sa mai astept si 2-3 zile. Daca vrei... stiu ca ar trebui sa ma descurc si am incercat, dar deja cand intru in php ma ia capu ca nu inteleg nimic
As mai fi avut o alta varianta... In fisierele guestbook-ului am un fisier numit messages si este in format .txt ! In fisierul asta am toate mesajele (ora, nick si mesajul trimis de utilizatori). Acum, m-am gandit sa incerc sa-l editez putin punandu-i un cod html si functioneaza perfect. Daca ar exista un cod (php desigur), care sa faca intr-asafel incat ...daca in fisierul ala (messages.txt) exista cuvintele (injuratura1, inj2, inj3) sa se modifice in **** sau orice, doar sa nu le arate. Practic e aceeasi chestie dar ma gandesc ca poate se incaleca codurile alea intre ele si poate de asta nu o merge. Asa fiind in fisier diferit ar fi fost altfel (ma gandesc si eu).

Răspunde cu citat