Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
t... exemplu nu are nici macar link NOFOLLOW catre site-ul verificat. So?

Nu te mai ratoi, si incearca sa nu ne iei de prosti. Poate e nejustificata reactia unora (adica prea agresiva), insa tu esti al nou deocamdata. Sfatul meu ar fi sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarilor. Pe aici suntem vo 95% gradinari si prea putini oameni care sa aiba nevoie de... consultanta SEO (incat sa vrei sa iti promovezi serviciul pe aici, in scopul de a castiga clienti). Daca asta cauti, ai gresit forumul.

PS: Nu mai generaliza membrii forumului. E in defavoarea ta. Daca observi, parerile sunt impartite (vezi in dreptul posturilor daca sunt utile sau nu...).

PSS: Daca tot doresti sa iti promovezi serviciul in directia asta, ofera si tu un back link do-follow
Nu incercam sa imi promovez site-ul aici, nu asta a fost intentia cu care m-am inregistrat pe acest forum ci pur si simplu am dorit sa fac acel tool public, pentru cei interesati.Cei neinteresati sa nu il foloseasca si cu asta basta!

Nu generalizez si nu ii pun pe toti userii in aceeasi oala, doamne fereste! dar unii "ambasadori" au impresia ca le stiu pe toate si fac remarci aiurea, fara sa aiba cunostinta despre postul, sau persoana in cauza.

in privinta link-ului de pe site: se rezolva, multumesc de sfat

P.S. daca eu am pe acest forum 30 de posturi si altii au 3000000000 asta nu inseamna ca nu pot avea si eu pe alte forumuri (de specialitate) 9999999999 de posturi, corect?
Deci, nu vreau sa ma laud, nu iau pe nimeni de prost, dar nici eu sa nu fiu luat de prost de catre altii.

Cu respect,
toate cele bune,

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
...se pare ca nu stii foarte multe despre SEO.

Problema e ca cu aceste tool-uri poti face rau unui site. Nu am zis ca faci rau unui site 100%, dar ii poti influenta evolutia in sens negativ. ...
Nici o suparare, dar sfaturile tale imi sunt mai mult decat indispensabile.
oricum, apreciez sinceritatea

numai bine