Buna!
Numele meu este Razvan, locuiesc in Piatra Neamt de cand m-am nascut aici, acum 19 ani. Momentan sunt elev in cl a XII a la Colegiul National de Informatica (P Neamt), cu toate ca nu sunt foarte entuziast de acesta.
Desi profilul acestui Colegiu sugereaza clar ce preda, am ajuns la dureroasa concluzie ca nu am ce invata acolo si am ales calea autoeducatiei pe web.
Lucrez in domeniul web-ului de aproximativ 5 ani si de-abia de 2 ani sunt atestat cu un part-time la o firma locala de publizitate. Functia de project manager in firma in ofera ceva incredere in viitorul meu, dar intotdeauna sunt deschis opiniilor si mai ales informatiilor ce tin de interesul meu: CSS, SEO, HTML, Promovare web si nu numai, Advertising, PHP, MySQL.
Webdesignul a fost o pasiune de-a mea de pe la o varsta mai frageda, insa de curand am inceput sa inteleg puterea PHP+MySQL si ma atrage orice fel de proiect legat de acestea.
Sunt totodata un CSS junkie si caut in continuu sa-mi perfectionez stilul in design si structurare.
Sa incetez cu lista asta in stil comunist cu "ce ma duce bibilica" si afirm ca
din motive, cred eu evidente, (nu am mentionat nimic legat de SEO) am decis sa ma alatur acestei comunitati - nu stau bine la capitolul promovare online. Multumiri sincere lui ben care m-a indrumat aici.
Deja am vazut ceva topicuri interesante prin-prejur si sunt nerabdator sa "sniff around".
Daca apar manifestari neplacute adresati-va mamei sau bunicului, in alte cuvinte, sunt gata sa va raspund la intrebari daca exista.

Răspunde cu citat