Salut! Ma numesc George, activez ca si programator(PHP mostly) intr-un grup de firme care detine mai multe magazine online in diferite nise.
Am venit aici sa incerc sa strang cat mai multe cunostinte legate de acest subiect intens dezbatut, numit SEO.
Am in administrare peste 50 de .ro-uri, majoritatea magazine online, toate avand traficul de pe reclame platite(google, fb) in proportie de 90%.
Mi-am propus sa studiez un pic subiectul/conceptul de SEO, in conditiile in care paginile pe care le administrez nu au fost niciodata optimizate in acest sens, cel putin nu off-page.
Cu toate acestea, am site-uri care sunt pe prima pagina in Google la niste cuvinte cheie cu o concurenta moderata, fara sa aiba backlinkuri, fara sa fie inscrise in directoare sau alte minunatii...
Au doar continut original si "codul" optimizat relativ OK.
Nu agreez metodele ne-ortodoxe de promovare, sunt un pic poate prea "sfant", odata am trimis un newsletter legat de produsele de pe un site accidental catre o lista care provenea de la alt site(amandoua site-uri fiind ale noastre) si am avut remuscari vreo 2 zile dupa, imi venea sa le dau mail sa-mi cer scuze...
Mai mentionez ca alegerea mea in materie de CMSuri este Joomla(stiu, WordPress-ul este mai bun...).
That's me pe scurt![]()

Răspunde cu citat