Poate ca nu dar crede-ma ca sunt foarte putine persoane care-si doresc sa faca ceva in viata.Eu am lansat un site gratuit ca sa testez informatia si sa vad daca lumea este atrasa, oferind gratuit un ghid pentru sucesul online.El cuprinde anumite informatii de baza sa spunem asa care-ti pot starni curiozitatea.L-am promovat gratuit binenteles pe cunoscutele site-uri romanesti si in 5 zile am avut 2 inscrisi.Ciudat spun eu cand oferi totul gratuit nu credeti? In prealabil am sett un autoresponder prin care trimit pasii de baza pentru inceperea unei afaceri online+metode prin care sa-ti creezi un site gratuit fara sa cunosti php,html si alte alea.Am observat ca lumea nu pra e interesata.Pacat.De ce oare?
Ma gandeam la 2 variante:
-ori nu l-am promovat cum trebuie
-ori nu e lumea interesata
Ce parere aveti?
Sincer mi-as dori mult tare sa colaborez cu cineva care ma poate invata mici secrete sa zicem asa.Problema mea este ca vreau sa ma adresez pietei internationale si sunt niste chestii destul de ciudate si de multe ori nu stii la ce servicii sa te opresti ca sa nu ai prea mari cheltuieli.Poate stiti voi un site unde iti poti cumpara domeniul pe 2 ani sau pe viata.
Cu respect,
Marian

Răspunde cu citat