Va salut cu respect pe toti si totodata multumesc celui care mi-a dat accept pe forum.

Ma numesc Marius, am 25 de ani si sunt pasionat de programare si in general de tehnologie. Imi place mult si tot ce tine de web development, asa ca am zis ca trebuie sa am un cont aici unde am observat (am citit forumul cateva zile pana sa imi fac cont) ca sunt atatia oameni destepti si experimentati de unde pot invata ceva si la randul meu poate sa dau un sfat util celor care au nevoie. Mi-a placut atmosfera de pe forum de la inceput, desi am vazut ca se cam plange lumea de negative

Momentan nu am nici un site, dar am avut si mi-ati facut pofta voi si sigur o sa mai am , am lucrat (programare) si la niste servere private pentru jocuri mmorpg dar nu prea am tinut de proiect.
Imi place dreptatea si o sustin, nu mint niciodata (desi cica toata lumea minte), imi plac persoanele cu bun simt si bine crescute si desi traim in era in care traim apreciez enorm persoanele care inca citesc carti (si nu au mai mult de 30 de ani ) si care scriu corect si romaneste.

Ma bucur sa fiu alaturi de voi, bine v-am gasit si sper sa ne simtim bine in continuare, ca o adevarata comunitate ce suntem.