Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Ma simt bine aici

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Eu cred ca mai bine ceri si dai sfaturi despre seo, acesta fiind un forum de SEO, nu de castigat bani online. Iti recomand cwr forum pentru postari de genul asta. No offence. Stiu ca este liber la inregistrari, dar nici chiar asa...
    Trust, but verify.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    53

Implicit

Ti-am lasat postul de prezentare cu descrierea ta, desi e cam spammy si nu se integreaza in targetul de aici, dar daca asta te reprezinta pe tine nu vreau sa fiu eu mai catolic decat papa.

Dar celalalt post a fost sters, si te rog sa nu mai faci publicitate in posturi.

castigionline este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

RobyRoy. Nu imi fac reclama. Nu castig nimic. Am rank. Am parteneri. Am bani. Ce nu am langa mine sunt romani. Acolo unde stiu ca EXACT ACUM se castiga bani. Daca ceva suna ciudat, sau are tente de auto promovare mie imposiibil sa povestesc povesti altfel decat cu dovezi reale.

Singurele dovezi reale sunt site-urile mele care NU au reclame, nu au adsense, nu au bannere de publicitate. Nici unul. Nici macar cel al carui rank e comparabil cu acest forum. Eu fac bani altfel decat se obisnuieste si speram sa se vada simplu.

Evident, aici sunt pe mainile voastre, indiferent ce spun sau fac poate fi interpretat. Stai linistit, nu-ti face probleme. Cand cineva respectiv adminul imi va cere sa fac ceva anume voi face.

Din experienta mea veche cu forumurile singura varianta posibila ce si-o doreste orice moderator e ca noii veniti sa aduca valoare forumului.

Eu asta fac, imi pun experienta aici la indemana tuturor CONVINS fiind ca reprezinta valoare. Am dovezi, de la rankul propriilor site-uri pana la rankul social sau pur si simplu orice discutie libera.

Mai deschis de atat nu pot fi. Sa-ti dau un exemplu. Am primit un pm. Un utilizator m-a intrebat de site-ul lui si cum poate sa-i mareasca rankul. I-am spus ca as fi preferat sa intrebe public pentru a fi benefic mai multor utilizatori.

Daca evident ceea ce spun are valoare. Daca insa nu am unde sa scriu, unde sa incep un thread nou, cum sa postez, cum sa ajut si mai ales daca fimiu vrea in parc (ca e in vacanta) ce imi ramane de facut???

Am scris aici. Apoi am raspuns unor noi posturi atat cat a fost pe subiect.

Pentru ca multe posturi pe aici nu ma intereseaza. Recunosc ca nu-mi pasa de hostinguri, vanzari de domenii si subiecte pe langa seo.

Singurul lucru care ma intereseaza este ALEXA. Si orice duce spre Alexa, orice metoda de promovare care o stiu sau nu o stiu... orice tine de seo, video, social sau indexare.

Restul sunt alte domenii conexe unde da am experienta dar seopedia nu are legatura.

Cel mai nou trend international acum in materie de SEO e fiverr. Ok, aveti acum aici la indemana singurul roman care a reusit sa inteleaga si sa experimenteze destul cat sa fie recunoscut de multa, foarte multa lume.

Folositi-l.

Dar nu-mi plac jumatatile de masura. Nu-mi plac nuantele si interpretarile cand e vorba de adevar.

Altfel imi place sa cred ca-mi vrei binele si e o avertizare.

Apreciez.

Multumesc.

Cristian

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Dan, Nic ma bucur sa va cunosc. Poate nu atat de tare cat as fi vrut dar este un inceput. Multumesc. Cristian

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Citat Postat în original de castigionline Vezi Post
    Ok, aveti acum aici la indemana singurul roman care a reusit sa inteleaga si sa experimenteze destul cat sa fie recunoscut de multa, foarte multa lume.
    Aici e o comunitate SEO. Cu totii experimentam si foarte multi sunt recunoscuti de foarte, foarte multa lume.

Altfel imi place sa cred ca-mi vrei binele si e o avertizare.
    Bineinteles ca iti vreau binele. De ce ti-as dori altceva? Pari a fi un user de calitate de la care posibil sa avem cu totii cate ceva de invatat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Aiurea, asta cu imi vrei binele a sunat nashpa, am formulat gresit, evident ca nu m-am gandit o clipa la altceva.

Cat despre romani recunoscuti de Alexa fara reclame, adsense, sau inclinatie specifica spre profit etc... hmmm, m-as bucura teribil sa fie cat mai multi.

Dar nu sunt.

Stii RobyRoy, aici si acum e primul meu contact cu Romania dpdv seo, promovare, etc. Multumesc din nou pentru cuvintele frumoase si sa vedem daca ma ridic la nivelul acestui forum.

Multumesc

Cristian

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Da-mi voie sa te contrazic. Cel mai nou trend in materie de seo NU este fiverr. Cel mai nou trend de spam este fiverr.
    Poate ai inteles putin gresit profilul utilizatorului de seopedia, dar fiind nou prin zona, ai o scuza
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Dan. Eu nu te contrazic, eu doar argumentez.

La momentul asta fiverr este primul site din lume in materie de outsourcing pentru seo. Daca iei in consideratie si cele peste 120 de clone aparute intr-un an ai o idee sumara a fenomenului.

Mai simplu daca un om are un site si nu stie cum sa-l duca acolo pe fruntea lui google in loc sa apeleze la siteuri de legenda gen odesk sau elance se duce pe fiverr.

Oare de ce???

Pentru ca aceeasi valoare o primeste platind de 10 ori mai putin.

Si sunt mult mai multe argumentele.

Stiu ca e tentant sa emiti pareri, doar nu face asta fara a verifica.

Cauta dupa indiferent ce cuvant implica seo si vei da inevitabil de acelasi site.

Poate sunt nou aici dar in mod sigur stiu ce vorbesc.

Multumesc.

Cristian.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Am cont pe fiverr din prima lui saptamana. Am probabil mai multe review-uri pozitive si afaceri incheiate decat ai tu (am zis probabil).
    Fiverr ESTE bun pentru outsourcing (daca stii sa alegi), dar nu vad legatura cu "ultima moda in materie de SEO". Si la argumentul tau cu "aceeasi valoare la de 10 ori mai putin" am multe de spus. De obicei primesti ce platesti.

Nu ai studiat profilul utilizatorului de pe acest forum, ca sa intelegi ca folowers si like-urile cumparate de pe fiverr, la fel ca si link-urile, articolele spinned, de fapt 99% din ce circula pe fiverr nu este agreat aici.

Omul care nu stie cum sa isi duca site-ul sus in google si apeleaza la fiverr greseste GRAV. Daca tu incerci sa ne convingi pe noi ca e pe dos, scuza-ma, dar ar trebui sa ai argumente serioase, nu doar sa faci sa para ca ai. Sau sa pui exact reteta.

Repet, este un forum de SEO.
    Ce servicii SEO pot cumpara de pe fiverr, astfel incat eu, nestiutor, sa am un mare succes? Cine imi garanteaza rezultatele?
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    58
    Posturi
    13
    Putere Rep
    0

Implicit

Ai rabdare Danut. E unul din principiile seo. Toate la timpul lor. Multumesc. Cristian.

Dan
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ok, scuze, credeam ca stii. Google am si eu
    Trust, but verify.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sa fie si ceva lux pe aici
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 22nd February 2015, 08:47
  2. Este bine daca pun reclamele adsense aici ?
    De ochiosu în forumul Adsense
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th July 2011, 22:51
  3. Veniși și eu p'aici
    De Empire în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 22nd December 2010, 01:15
  4. Talcioc.net - simt al umorului sau nesimtiti?
    De dojo în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 29th May 2007, 17:26
  5. si eu de azi pe aici...
    De Bogdan Citoiu în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 15th November 2006, 16:33

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii