Bună ziua, urmăresc forumul de o perioadă mai lungă, mult mai târziu m-am hotărât să mă și înregistrez aici pentru a aprofunda cât mai mult pe SEO/SEM.
De asemenea, am încercat deja primul meu test pe un keyword destul de căutat, în prima săptămână ajungând pe locul 1 în Google la respectivul keyword și derivate. Între timp am fost rugat de HostGator să instalez W3-Total-Cache pentru că traficul pe care-l obținusem (cel mai mult din Google) îi solicita prea mult. (exemplu: cel mai mult au fost 14.000+ vizitatori într-o zi, trafic Direct și din Search Engines). Datorită faptului că au intervenit mai mulți factori nu mi-am mai dat interesul și m-am gândit să-l țin o perioadă închis și apoi să continui cu el. Au trecut cam 2 săptămâni de atunci și nu l-am pus online și normal a ieșit din Google. Site-ul nu a avut prea multe IBL-uri, nici conținutul bine optimizat. Dacă e cineva interesat să participe la optimizarea lui lăsați-mi un PM. Sunt curios cu o optimizare bună și cu backlink-uri cât de repede poate urca pe locul 1, din nou.