Ma numesc Elena, am 25 ani, sunt din Bucuresti si ma aflu pe Seopedia pentru a invata Seo.
Versiune printabilă
Ma numesc Elena, am 25 ani, sunt din Bucuresti si ma aflu pe Seopedia pentru a invata Seo.
Bun venit la scoala de seo.
Ca tocmai am dat la cineva interesat: un ghid seo.
Ai putea sa incepi de aici.
Te asteptam cu orice alte intrebari.
bine ai venit! cred ca te afli in locul potrivit :)
Buna Elena! Nu te speria, imediat incep baietii cu poze.
Bine ai venit Elena !
bine ai venit. spor la invatat :))
Am cumparat azi un domeniu, originea.com. Ma pasioneaza domeniul acesta, provenienta anumitor lucruri si in mod special apartenenta sociala. Vreau sa instalez wordpress pe site deoarece este mai simplu pentru mine. Am mai lucrat in octombrie la un site si dupa ce acumulez mai multe informatii de seo intentionez sa pun in practica ce am invatat. Nu indraznesc sa spun numele site-ului dar celor interesati le pot trimite un mesaj privat cu numele acestuia. In acest fel poate mai primesc si cateva sfaturi. Va multumesc tuturor pentru primirea calduroasa.
Daca tot spui ca vrei sa folosesti Worpress ca platforma pentru siteul tau, nu ar strica sa arunci un ochi pe acest Ghid de optimizare pentru Wordpress , un ghid extrem de util oferit de Tudi.
bine ai venit Elena.
Bine ai venit!
Mi se pare mie sau fetele zic "buna" si baietii zic "salut" ? Niciodata nu m-am gandit la asta ....
E normal, "Buna" e mult mai finut, mai sensibil.. pe cand salut da un aer mai badaran. Plus ca este o chestie de politete schimbarea aceasta a salutului cand vine vorba de sex diferit.
Stingeti-va brichetele, baieti.
Cristi, mi-ai citit gandurile.
CptAwesome, nici pe departe. Nu vad legatura.
buna Elena, bine ai venit si cred ca ti-ar prinde bine sa te infecteze virusul seo... este un virus benefic!
Personal mai folosesc si cuvantul salut atunci cand vb cu fete de care nici nu vreau sa aud. Sau atunci cand le consider baietoase. Deci nu vad nici o pb in asta.
Lasand SEO la o parte, tu esti blonda din poza? Dragos, imi pare bine de cunostinta :))
(ps: glumesc doar, nu iti fa o parere proasta)
Buna Dragos, ma bucur sa te cunosc
Offtopic: Cristi pozele de la avatar de ce nu se vad mai mari? Probleme cu crop-ul?
Adrian, fa un script ceva repede.
Hello Lenuta :))
Buna Elena, nu te lasa intimidata de zecile de raspunsuri primite in ajutor dupa caz... mai sunt si fete aici :)
Every single time :)) !
Bine ai venit, Elena :)