unde ti-e?
La mine in Oradea canta o data tipa aia de la Mandinga (Elena nu mai stiu cum). Era intr-o parcare cu multa lume la concertul ei, toti mega-entuziasmati cand a fost anuntata intrarea ei pe scena. Iar ea incepe: Buna searaaaa... Galati!
Tipa nu pricepea de ce au tacut toti malc.
Nu radeti, ca am fost odata cu business in Germania, si cand toti ma intrebau cum e in Budapesta, am ramas masca (In brief, si chiar in discutii s-a mentionat clar Bucharest).
De atunci mi-a ramas intiparit in minte "Budacrest".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Astia ori sunt prosti, ori n-au auzit de Romania
Eu oricui spuneam in Turcia ca sunt din Romania, se gandeau la Rusia![]()
Eu nici nu spuneam in Turcia de unde sunt, si ma strigau pe strada. "Ieftin, Special my friend. Special for you, Romania".
Oi avea asa fata de Roman ?![]()
Doar la capitolul spammeri & scammeri si tepari online stam bine. Ne stie toata lumea.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Adevarul e ca si mie poate mi se pare o nimica toata sa stalcesc cine stie ce capitala de prin Africa(sau chiar sa inversez 2 care sunt relativ asemanatoare in pronuntie) Ce sa facem daca asta suntem noi in raport cu Vestul? O Africa putin mai europenizata.
Pentru pentru tiganii nostrii, si tot suntem stiuti in toata Europa. Dar am degenerat total de la prezentarea saracului Razvan![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)