Salut,
sunt din Cluj, lucrez in departamentul de marketing al unui business online. Am lucrat si la cateva proiecte de SEO dar experienta practica este deocamdata limitata.
Salut,
sunt din Cluj, lucrez in departamentul de marketing al unui business online. Am lucrat si la cateva proiecte de SEO dar experienta practica este deocamdata limitata.
Bine ai venit!
Bine ai venit!
Pe partea de link building:
inscriere manuala in directoare (efectul a fost visibil - urcarea site-ului de la un PR5 la PR6, stiu ca nu doar in urma directoarelor, dar oricum a ajutat)
link bait content (rezultate medii - aici scopul principal era generarea de trafic pe site, in plan secundar atragerea de linkuri)
link request emails (n-am avut nici un succes, nici mailurile scrise nu erau dintre cele mai profesioniste)
no-follow tags (citisem pe SeoMoz o analiza cu niste rezultate spectaculoase dupa folosirea "inteligenta" a tag-ului no-follow asa ca l-am incercat si eu. Nu am observat insa nici un efect.
Optimizare on-site: ii un proiect in derulare, incercam sa cream vreo 20-30 de pagini doar ptr SEO pe care sa le optimizam pentru anumite cuvinte cheie, si cuvinte cheie+oras/regiune. Deocamdata paginile sunt doar pe serverul de test, asa ca habar n-am daca sau ce rezultate va avea proiectul acesta
Ultimul punct din postul tau aduce cu asa numitul SEO Spam, lucru care nu e apreciat deloc aici pe seopedia. Vor avea paginile respective vreo relevanta pentru viitorii vizitatori care vor ajunge acolo ?
Nu este spam deoarece paginile respective ii ofera informatii si linkuri catre serviciile oferite ptr zona respectiva. Deoarece serviciile difera de la o zona la alta, este probabil mai relevant ptr acesta sa ajunga direct pe paginile dedicate zonei de interes decat pe homepage.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)