@Diana - iti dai seama ca am zis la gluma "jigodia de forum", si m-am referit oricum mai mult la scriptul folosit. In fine.

@Nosfer's - pai normal ca am inceput treburile pe net DOAR ca sa fac bani, crezi ca e o asa placere sa belesc ochii in monitor toata ziua ? Distractia nu e pe net, e in real life.. nici sa socializezi pe net nu e bine, o iei razna.

Mie personal netu' nu mai are alta folosinta decat pentru 2 lucruri :
1) sa invat lucruri noi si ..
2) sa fac bani . Asta scopu meu final.

Dvs m-ati categorisit deja : "Daca ai un blog si un director cu 3 posturi si deja ai bagat 3 large boxes de la adsense nu stiu zau daca o sa faci ceva banuti din net dupa un inceput de genul ala ... O daaa.. nu ai vrea ca dupa 3 saptamani de "webmastering" sa am deja PR3 si vizitatorii de pe nosfer.ro ? Sunt curios, tu cum ai inceput ? Nu tot de jos ? Nu tot cu greseli ? .. Io zic ca postul dvs a fost cel putin acid.

Ideea e ca inainte de testat adsense pe un director, pe care ai putut sa-l vezi la profile, si sa ma cataloghezi, am testat inainte piata cu affiliate marketing, si am facut 80 $ in 2 saptamani. Stiu.. e un rahat , e putin, dar oportunitatea e acolo, si am de gand sa profit de ea.

Si doar ca o paranteza .. adsense e pentru teste (sa vad de ce unii il lauda, iar altii il blameaza) si ca sa nu-mi umplu de la inceput siteul cu bannere la firme de hosting (de exemplu - nu fac referire la vreun blog special ), , si nu am pus pana acum accent pe adsense, care nu mi se pare cine stie ce. Doar indienii obisiti mai dau cate un click pe el, si asta din greseala, pana acum aia 18 de dolari din adsense (in 3 saptamani), fac pariu ca erau mult mai multi daca foloseam alte surse de "monetize". Inca testez asta. Abia mi-am facut cont pe CJ.

Dar nu am venit aici ca sa-mi spuna altii ca daca am incput cu adsense pe director, am inceput gresit... Am venit aici sa invat SEO, sa-mi automatizez siteul, sa-mi aduca vizitatori din SE, fara prea mare efort, ca din rest am vazut , e usor sa aduci vizitatori, dar trebuie multa "munca manuala", ca sa zic asa. Momentan , am putini vizitatori din SE , sub 10 %, si aici trebuie sa lucrez.

Da, forumul DP este cam plin de indieni, traficul pe care l-am primit de acolo este format din 80% ip-uri de India.