Ok. Asa mi se pare si mie corect. Nu stiu daca ar fi lipsa de bun simt sau ma rog incalcare a dreptului de autor daca ai copia niste retete dintr-o carte de bucate. Oricum si alea sunt adunate de undeva samd autorul e inca necunoscut.
Mersi pentru sfaturi. O sa am un mare spor la gatit![]()
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Daca vrei sa te apuci de site-uri de gastronomie, iti recomand sa faci mai degraba un blog decat un site specializat. Am vazut cateva astfel de bloguri si prind mult mai bine la public decat site-urile specializate. Interactivitatea conteaza destul de mult.
Desi nici eu nu cred ca poti avea o problema cu drepturile de autor, in cazul unui blog situatia mi se pare rezolvata de la sine pentru ca vei pune postul de genul "azi am gatit ciuperci cu marmelada" si nicio lege din lumea asta nu cred ca te impiedica sa descrii modul in care ti-ai facut cina.
Offtopic: ti-am dat add pe mess pentru chestia aia cu schimb de articole. ID-ul meu de mess este acelasi cu username-ul de aici, deci cand ma vezi online nu ma ocoli.
Apropo de retete si copiere. Am lansat de vreo luna un blog de retete. Sper sa prinda. Cat despre copiat ... nu este cazulSotia /bunica / mama fac preparatele iar pozele sunt 100% autentice.
Dati si voi un ochi: retetelebunicii . ro
Va invit sa studiati date tehnice motociclete si sa vizionati graffiti
ti-ai bagat familia in afaceri![]()
:)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)